Több mint 20 éves internetes portál
Munka — 2015 február 26, 4 444 Megtekintés
25 éve a pályán Magyarország egyik első vállalkozó családja

Családi vállalkozásként indult, mára 35 főt foglalkoztató ofszet nyomdává nőtte ki magát, amely korszerű felszereltséggel, megbízhatósággal, és  mára 25 év tapasztalatával áll az ügyfelek rendelkezésére. A Korrekt Nyomdaipari Kft kiváló minőségű szolgáltatásai a szakértelemnek és a modern berendezéseknek köszönhetőek, de az sem elhanyagolható szempont, hogy hitelektől mentesen, saját épületben tevékenykedik a cég, ami manapság igencsak ritkaságszámba megy.

A titok valójában nem másban rejlik, mint a szakma szeretetében, az átgondolt döntésekben és a profi munkavégzésben. A 2008-as gazdasági válságból sok cég nem tudott úgy kijönni, hogy az a jövőre nézve is pozitívumokat tartogasson. Nem így történt azonban ez a Korrekt Nyomdaipari Kft. esetében, amely racionális döntésekkel, ésszerű beruházásokkal fejlődött tovább, megcélozva azt az álmot, amiről a kezdetekkor talán még nem is gondolták, hogy megvalósítható lesz egyszer.

A siker kulcsa a gazdaságos működésben és a hatékonyság minél teljesebb megvalósításában is rejlik, ehhez pedig nélkülözhetetlenek a korszerű berendezések. A cég rendkívül fontosnak tartja munkája során azt is, hogy a modern technika vívmányait sikerüljön a költséghatékony működés szolgálatába állítani.

A cég munkatársai világszínvonalon állítják elő a naptárakat, szórólapokat, könyveket, és minden olyan személyes igényeknek megfelelő kiadványokat, marketing eszközöket szolgáló prospektusokat, amelyekre napjainkban is nagy igény mutatkozik. A profizmus elérhető árakkal, rövid határidőkkel és minden igénynek megfelelő minőséggel társul. Nem véletlen, hogy hazánk egyik legkedveltebb szolgáltatója a Korrekt Nyomdaipari Kft.

(0) Hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?