Több mint 20 éves internetes portál
Ingatlan — 2013 október 10, 2 582 Megtekintés
7 tuti kerttervezés tipp amíg eljön a tavasz

A kerti grillezéseknek, bográcsozásnak, és pancsolásnak lassan tényleg vége, hiszen az ősz gyorsabban köszöntött be, mint azt gondolnánk. Sebaj, hiszen a tél zárultával újra virágba borul a természet, és szép szabadban töltött napokat ígér. Ahhoz azonban, hogy szívesen töltse idejét a házat övező környezetben, a kert gondos tervezést  és igényes kialakítást igényel. Van olyan kertész, aki ingyenesen tervezi meg az Ön kertjét ha a kivitelezést is rábízza. A lehetőség igen kedvező, hiszen sok cég már magáért a tervezésért is komoly összegeket elkér.

De lássuk csak, melyek azok a sarkalatos pontok, melyek kialakításán érdemes már a kandalló ropogó tüzénél elgondolkodni! A nagy népszerűségnek örvendő kerti tó akár házilag is megoldható, és a megfelelő növényekkel, díszítő elemekkel valóban a kert legszebb része lehet.

A füvesítés mellett örökzöldek, és virágok ültetése is alapvető teendőnek számít. Amennyiben vannak olyan részei a kertnek, ahol burkolóanyag szükséges, ehhez széles választékot talál a szakáruházakban. A konyhakert újra reneszánszát éli, hiszen mi más lehetne finomabb, mint a saját termés.

A hangulatos kiülőhely legalább olyan fontos, mint a grillezésre, sütésre-főzésre kialakítható helyszín, mely lehetőleg fedett résszel is rendelkezzen. Természetesen az automata öntözőrendszerről sem feledkezhet el, melynek telepítését tényleg érdemes profira bízni. Gyűjtse össze elképzeléseit, és ha nem hisz saját hozzáértésében, bízza azok megvalósítását szakemberre!

 

(0) Hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?