Több mint 20 éves internetes portál
Pénzügy — 2014 március 25, 4 673 Megtekintés
A bankok megítélése Magyarországon

A 2008-as nemzetközi pénzügyi válságot követően többször is központi téma lett a magyarországi bankok helyzete, azok hazai és külföldi megítélése. A pénzügyi piac sajátosságait, valamint az aktualitásokat ismerve áll a Lakatos Köves és Társai Ügyvédi Iroda azok rendelkezésére, akik fontosnak tartják, hogy a terület specialistái járjanak el a vitás ügyekben. Sólyom Iván versenyjogi szakértő szerint cégük “versenyjogi csoportjának leggyakoribb ügyei közé tartoznak a kartell ügyek” és ezáltal egyre nagyobb tapasztalattal rendelkeznek a kartellezés jogi területén. Ezt a tudást a jövőben még inkább ügyfeleik eredményes képviseletének szolgálatába tudnak majd állítani.

Mivel a bankok megítélése Magyarországon számos kívánnivalót hagy maga után, éppen úgy, mint a velük kapcsolatos külföldi vélemények, így fontos, hogy olyan szakemberek álljanak az érintettek rendelkezésére, akik a kartellvádak elleni védekezés terén már otthonosan mozognak, és a jog kínálta kereteken belül minden tőlük telhetőt megtesznek a siker érdekében.

A mostanság igencsak aktuálissá vált bankok kartell tevékenysége, valamint a versenyjog kapcsán is kiemelt jelentőséggel bír, hogy a választott szakemberek a tényállás felderítése, azok megértése után a szektorra jellemző vonások ismeretének birtokában tegyék meg azokat az intézkedéseket, melyek adott helyzetben a legjobbnak bizonyulnak.

A területhez maximálisan értő, nagy gyakorlattal és jelentős tapasztalattal rendelkező profik választásával már megtehető az első lépés a jogérvényesítés, valamint az indokolatlan vádakkal szembeni hatékony és eredményes védekezés érdekében. 

 

(0) Hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?