Több mint 20 éves internetes portál
Egészség — 2014 október 16, 3 615 Megtekintés
A citrom kúra hatásai

Szeretné erősíteni immunrendszerét? Fontosnak tartja, hogy szervezetét méregtelenítse, és feltöltse a szükséges ásványi anyagokkal és vitaminokkal? A citrom kúra hatásai különösen az őszi-téli időszakban bizonyulnak hasznosnak, hiszen ekkor az immunrendszer támogatására kiemelten szükség van. A savanyú gyümölcs azonban nem csak magas C-vitamin tartalma miatt bizonyul remek választásnak, hanem a fogyókúra elősegítése kapcsán is.

Ha felesleges kilókkal küzd, akkor a citrom kúra hatásai egyértelműen megmutatkoznak majd a leadott súlyon is. Ha odafigyel a mozgásra és a táplálkozásra, s mellette rendszeresen fogyaszt citromot, a szervezet méregtelenítő üzemmódba kapcsol, és a zsírtól is könnyebb lesz megszabadulni. 

S hogy miként ajánlott fogyasztani a citromot? A cukorral faló falatozást felejtse el, helyette inkább facsarja ki a citrom levét, és öntse fel vízzel. Ez utóbbi azért is bizonyul kitűnő választásnak, mert így könnyebb lesz elfogyasztania a savanyú levet, másrészt fogait is kevésbé fogja a savas alapanyag károsítani.

Ajánlott naponta legalább háromszor inni ilyen citromos vizet, de ha komolyan veszi, és szeretné, ha a citrom kúra hatásai maximálisan megmutatkoznának, akár egész nap ihatja a keveréket. Immunrendszere megerősödik majd tőle, a megbetegedéseket megelőzheti, széppé teheti bőrét, haját, és természetesen a felesleges kilók ellen is bevetheti a természet ezen csodáját. Tartson otthon mindig citromot, így egy finom ital összeállítása nem ütközik majd akadályokba!

(0) Hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?