Több mint 20 éves internetes portál
Szépség — 2012 december 18, 2 747 Megtekintés
A Holt-tengeri iszap hatása

Megtalálhatóak az Ön fürdőszobájában a Holt-tengeri iszap tartalmú készítmények? Ha eddig nem vetette be a szépség és az egészséges külső érdekében ezt a már az ókorban is használt alapanyagot, éppen itt az ideje, hogy megismerje azt. Nem véletlen, hogy már az ókori egyiptomiak is előszeretettel alkalmazták a Holt-tenger kincsét, hiszen a bőr és a haj számára szükséges hatóanyagok mind-mind megtalálhatóak benne. 

A nyomelemeket és organikus anyagokat tartalmazó Holt-tengeri iszap magnéziummal, bromidokkal, nátriummal, kálciummal, és káliummal a természet ajándékaként elsősorban a bőr egészségének visszaállításában, és megőrzésében játszik fontos szerepet. A zsíros, mitteszeres, vagy éppen a vegyes bőrtípus számára igazi felüdülést nyújtanak a Holt-tengeri iszap tartalmú készítmények.

A wellness szállodákban, de a megfelelő kozmetikumok beszerzésével otthon is könnyedén kivitelezhető iszapkúra az egész testre jótékony hatással van. Fokozza a keringést, ugyanakkor az idegrendszert megnyugtatja, s többek között a pikkelysömör tüneteit is enyhíti. Hidratáló, feszesítő, fertőtlenítő hatásának köszönhetően bőrünk üde és fiatalos lesz tőle. 

A Holt-tengeri iszap azonban nem csak pakolások és krémek formájában érhető el, hanem a samponok, vagy éppen a szappanok összetevőjeként is a vonzó megjelenést és az egészséget szolgálja. Bőrproblémákkal küzdőknek kötelező kipróbálni, hiszen a piacon jelen levő legtöbb készítménynél hatásosabbnak bizonyulnak a Holt-tengeri iszapot tartalmazó termékek.

(0) Hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?