Több mint 20 éves internetes portál
Utazás — 2013 augusztus 30, 2 638 Megtekintés
A Jászberényi Állatkert

A nyári hőség és az aquaparkokban töltött napok után igazi különlegesség lehet hazánk egy-egy állatkertjének felkeresése. Kiemelten igaz ez a Jászberényi Állatkert kínálatára, melyben egyetlen látogató sem csalódott még. Nem csak a kedvező árak, és a vendégszeretet az, ami olyan vonzóvá teszi a parkot, hanem az az igényes kialakítás, amelyről nem túlzás azt állítani, hogy Magyarország egyik legszebb állatotthonává teszi a jászberényit.

Minden látogató számára más és más a leginkább tetsző, de vannak bizonyos állatok, melyek kivétel nélkül nagy népszerűségnek örvendenek. A mackópár bohó viselkedése mellett az úszkáló pingvinek is rendszeresen számíthatnak a fényképezőgépek villanására. Azok, akik inkább részesítik előnyben a ragadozó, tekintélyt parancsoló nagymacskákat, szintén megtalálják számításukat a Jászberényi Állatkert kifutói között.

Az állatszerető látogatóknak nem kell attól tartaniuk, hogy a kedvencek nem érzik maximálisan jól magukat, hiszen kifutóik kiemelt módon és minőségben szimulálják természetes élőhelyüket, ahonnan természetesen a fürdésre alkalmas medencék, tavak sem hiányozhatnak.

Apropó, tavak! A Jászberényi Állatkert kifutói között megbújik az a nagy vízfelület, amely számos vízi madárnak és állatnak ad otthont, közöttük a lusta mosómedvéknek is, akik nappal leginkább a fák ágain szunyókálnak, ezzel remekül elbújva a kíváncsi tekintetek elől. Fedezze fel Ön is a Jászberényi Állatkert igazi ékszerdoboznak számító világát! Az élmény minden korosztály számára garantált!

(0) Hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?