Több mint 20 éves internetes portál
Egészség — 2013 augusztus 29, 1 990 Megtekintés
A legjobb kardio edzés a futás

Fogyni szeretne, és olyan sportágat keres, amelyben megtalálja örömét, s emellett az eredmények is látványosak? Kondícióján javítana, és a szálkásodás sem elhanyagolható szempont az Ön számára? Megoldást jelenthet a taposógép, vagy a lépcsőzőgép is, de ha igazán keményen oda szeretné tenni magát, fel a futócipőt, és irány a természet! Nem lehet kifogás a rossz idő, vagy a pénzhiány, hiszen a futáshoz valóban csak egy jó cipő, és az Ön kitartása szükségeltetik.

A legjobb kardio edzésnek számít a futás, mely intenzitásának váltakoztatásával elég kemény intervall edzésben lehet része, mely nem csak szívét dolgoztatja meg, de a zsírégetésben is jelentős szerep jár neki. Sokak álma a kockahas, a letisztult formák. Mielőtt órákon át hasizomgyakorlatokkal szenvedtetné magát, inkább fusson egy jóízűt, hiszen ez a sport pucolja át legjobban a szervezetet, s szabadít meg a kockákat még eltakaró  zsírrétegtől!

Nem szükséges, hogy rögtön nagy terhelésnek tegye ki szervezetét, ezt az orvosok sem javasolják, fokozatosan növelve viszont az adagot akár már néhány hét alatt szép eredményeket érhet el a megtenni tudott táv terén. 

A legjobb, ha otthonához közel akad némi természet, hiszen a fák között futva mégiscsak kellemesebb a sport, mint egy-egy focipálya mentén róni a köröket. Szánjon időt a futásra, hiszen már akár napi fél óra is meghálálja az erőfeszítéseket! 

(0) Hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?