Több mint 20 éves internetes portál
Internet — 2012 január 12, 2 030 Megtekintés
A megfelelő tárhely kiválasztása

Eldöntötte, hogy szeretne cégével jelen lenni az interneten, hogy üzleti tevékenysége maximális gőzzel folyhasson? Meggyőzték a tények és a tapasztalat, hogy nem érdemes az ingyenes tárhelyeket igénybe vennie vállalkozásának reklámozására? Már szétnézett a világhálón a megfelelő szolgáltató és tárhely kiválasztása után, ám mégis tanácstalanul áll a kérdés előtt? Van néhány olyan rendkívül fontos tudnivaló, melyekre érdemes figyelemmel lennie, ha nem szeretné, hogy egy rossz választással a látogatók gyorsan távozzanak leendő honlapjáról.

A szolgáltatók különféle tárhely csomagokkal kívánják a lehető legtöbb ügyfelet magukhoz csábítani, melynek technikai háttere a szerverek tökéletes áramellátásának és akár extrém mennyiségű látogatói igény kiszolgálásának köszönhetően a legtöbb esetben adott. Eltérő éves díj ellenében juthatunk a különböző méretű tárhelyek mellett változó számú e-mail szolgáltatáshoz, és egyéb olyan kiegészítő lehetőségekhez, melyek vonzóvá tehetik számunkra egyéni igényektől függően adott szolgáltató csomagajánlatát.

Ne feledkezzünk meg azonban utánanézni annak, nem él-e a kiválasztott szolgáltató valamilyen korlátozással a fel-, illetve letöltést illetően. Ha képeinket, és tartalmainkat csak rendkívül lassan tudják látogatóink letölteni, a legtöbb esetben továbbállnak, és keresnek maguknak olyan weboldalt az igényelt témában, mely pillanatok alatt minden információval ellátja őket. Azt is vegyük figyelembe, hogy nagy forgalmat bonyolító e-mail címeink is a bérelt tárhelyet veszik igénybe, ezzel előfordulhat, hogy elvonja weboldalunktól a kapacitást.

(0) Hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?