Több mint 20 éves internetes portál
Szépség — 2013 november 21, 2 466 Megtekintés
A plasztikai sebészet előnyei

A vonzó külső mindkét nem számára fontos, s a plasztikai műtétek e célokat igyekeznek szolgálni. A történelem során számtalanszor akadt példa arra, hogy az orvostudományt a szépség szolgálatába állították a szakemberek, s már az ókori Egyiptomban is végeztek esztétikai célú beavatkozásokat, bár ebben a kegyben akkor még csak az előkelő rétegek tagjai részesültek. Az idők során egyre kifinomultabbak lettek az eljárások, s a plasztikai sebészet előnyei napjainkra bőven meghaladják a bennük rejlő esetleges kockázatokat.

Minden hölgy álma a telt, feszes kebel, s ezt a nagy népszerűségnek mellplasztika lehetővé is teszi. Legtöbben szülés után fordulnak orvoshoz, de manapság már a fiatalabb korosztály körében is sokan rendelkeznek szilikon implantátummal. Ezek az eszközök az elmúlt negyven év során rengeteg változáson mentek keresztül, s mára biztonsággal állíthatjuk, hogy veszélytelenek az egészségre. A plasztikai sebészet előnyei kétségkívül megmutatkoznak tehát az önbizalom növelő mellplasztika kapcsán is.

A ferde, vagy éppen túl nagyra nőtt orr, az elálló fülek, a hason és combon levő zsír bár lehet, apróságnak tűnnek, mégis képesek arra, hogy tönkretegyék a tőlük szenvedők mindennapjait. A plasztikai beavatkozások remek lehetőséget kínálnak a változtatásra mindazoknak, akik így magabiztosabban állnak a munka, vagy a magánélet elébe.

Természetesen a klinikák kínálatában azok is megtalálják számításukat, akik rekonstrukciós céllal szeretnék visszanyerni formáikat egy baleset, vagy megbetegedés után.

(0) Hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?