Több mint 20 éves internetes portál
Egészség — 2012 október 18, 1 950 Megtekintés
A sikeres fogyókúra titka

A súlyfelesleg világszerte sokakat érint, és az előrejelzések szerint az elkövetkező években még inkább növekvő tendenciát mutat majd az elhízottak száma, és ezzel együtt a cukorbetegeké, a szív-, és érrendszeri problémákkal küzdőké. Bár a felesleges kilókkal küzdők általában tisztában vannak a veszélyekkel, és hogy egészségük szempontjából is sürgető lenne a fogyás, mégis a számukra megfelelő módszer megtalálásának és a kitartásnak hiányában sokan inkább beletörődnek a kialakult helyzetbe.

A diéták száma végtelen, ám a sikeres fogyókúra titka jóval több annál, mint az előírt adagokat betartani. Szervezetünk eltérően  működhet, így míg a 90 napos diéta valakinél bevált, addig lehet, másnál az update módszer tekinthető eredményesnek.

A piacon kapható fogyókúrás készítmények gyors és látványos fogyást ígérnek, ám arról soha nem szabad elfeledkezni, hogy testmozgás nélkül szinte biztos, hogy nem érhetőek el sikerek. A sikeres fogyókúra titka tehát a táplálkozásra való odafigyelés és emellett a rendszeres testmozgás, mely ahhoz is hozzájárul, hogy testünk szépen formálódjon.

A mozgás is valójában olyan dolog, hogy csak elkezdeni nehéz, s ha végre rászánjuk magunkat, akkor napról-napra könnyebben megy majd. Kezdje először sétával, majd lassú kocogással! Az otthoni fitness dvd-k programjait sem kell kifulladásig csinálni, elég, ha minden nap néhány perccel tovább bírja. Meglátja, a sikeres fogyókúra titka nagymértékben múlik majd a választott mozgásformán.

(0) Hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?