Több mint 20 éves internetes portál
Szórakozás — 2012 október 06, 2 475 Megtekintés
A SZÉP kártya alszámlái kínálta lehetőségek

A jelenleg három hitelintézetnél igényelhető Széchenyi Pihenőkártya egyre nagyobb népszerűségnek örvend mind a munkavállalók, mind a munkaadók körében. A rendszerhez csatlakozó elfogadóhelyek bevételnövekedése kapcsán pedig egyértelműen állítható, hogy a SZÉP kártya életre hívásának egyik célja lassan beteljesülni látszik.

A SZÉP kártya alszámlái közül a szálláshely szolgáltatásra költhető, évente maximálisan 225 000 forintnyi összeg talán a leginkább szükséges ahhoz, hogy a munkavállalók elutazhassanak, s otthonuktól távol pihenhessék ki magukat. A megszokott környezetből való kiszakadás, az új élmények átélése rendkívül fontos a pszichés egészség megőrzéséhez. Ehhez nyújt tökéletes segítséget a szálláshely alszámlára érkező összeg, mellyel kapcsolatban azért jó ha tudjuk, hogy kizárólag belföldi elfogadóhelyeken használhatunk fel.

Nem kevésbé kedvelt a maximálisan 150 000 forinttal feltölthető vendéglátás zseb, melyet a SZÉP kártya alszámlái közül akár ételfutár cégeknek való fizetéskor is igénybe vehetünk. Ha tehát nem kívánunk étterembe járni, vagy maradt a nyaralás során strandon, vagy szállodában igénybe vett összegen felül is, az ételfutár cégek, vagy a pizzafutárok közül az elfogadóhelyeket kiválasztva akár vacsoraproblémánkat is megoldhatjuk vele.

A pszichés és a testi egészséget egyaránt szolgálja a SZÉP kártya alszámlái közül a szabadidős tevékenységre maximálisan fordítható 75 000 forintos keretösszeg, amelyet akár múzeumbelépőre, egy felüdítő masszázsra, de fitnesz bérlete is fordíthatunk – ki-ki érdeklődési köre szerint. A Széchenyi Pihenőkártyáról további részleteket a témával foglalkozó weboldalakon, és a kibocsátó hitelintézeteknél olvashat.

(0) Hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?