Több mint 20 éves internetes portál
Autó — 2014 április 12, 2 921 Megtekintés
A TomTom navigációs készülék Star Wars hangja

Napjainkban az autós közlekedés elengedhetetlen segítőtársa a TomTom navigációs rendszer, mely nem csak GPS készülék formájában áll rendelkezésre, de okostelefonra letölthető alkalmazásként is. A gyors, pontos és biztos útbaigazításhoz ma már a legkülönfélébb hangokat választhatjuk, így a készüléket maximálisan személyre szabhatjuk, hogy út közben akár kedvenc filmes karakterünk szóljon hozzánk.

Ennek lehetőségét használta ki a hollandiai vállalat, a TomTom, mely világszinten is egyedülálló a navigációs rendszerek piacán. A sci-fi világának rajongói számára jó hír, hogy ma már Yoda mester, Darth Vader, Han Solo, vagy éppen  C-3PO droid hangján is megszólalhat a készülék, ezzel nem kevés mókás percet okozva a sofőr és az utasok számára.

Sokak sajnálatára Csubakka nincsen a választható szereplők között, ugyanis morgásaiból, valljuk be, igencsak nehéz lenne még egy tapasztalt sofőrnek is eligazodnia idegen terepen. A TomTom navigációs készülék izgalmas alkalmazása a vásárlók számára folyamatosan frissíthető, amint egy-egy újabb verzió lát napvilágot.

Miként a hírekből kiderült, a bővítmények megalkotása a hangmérnökök számára is nem kevés mókás percet szerzett. A különlegességek és természetesen a Star Wars rajongói számára kihagyhatatlan a sci-fi hősök hangján navigáló rendszer, amely hozza a márkától elvárható magas minőséget és megbízhatóságot. A Star Wars világából nem lehet, és talán nem is kell kinőni. A téma klasszikus, a TomTom navigációs rendszer feldolgozásában pedig mindenképpen újraértelmezett.

(0) Hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?