Több mint 20 éves internetes portál
Egészség — 2013 május 28, 8 290 Megtekintés
Az aloe vera tea hatása

Milyen teákat részesít előnyben? Kedveli a különleges, sokak által talán nem ismert fajtákat? Szeretné olyan termékek mellett letenni voksát, melyek jótékony hatással vannak egészségi állapotára? Az aloe vera tea hatása nem csak belsőleg kitűnő, de külsejét is vonzóbbá teheti vele, hiszen a napi folyadékbevitelt ilyen módon növelve karcsúbbá válhat, és bőre is sokkal tisztább lesz.

Hasonlóképp a zöld tea, vagy a szűz tea fogyasztásához, az aloe vera tea hatása is abban nyilvánul meg, hogy a szervezet méregtelenítéséhez hozzájárulva segít megelőzni a megbetegedéseket, erősíti az immunrendszert, és véd a fertőzések ellen is. A természetes gyógymódok kedvelői, és a megelőzésben hívők számára valóságos csodaszernek minősül az eredetileg afrikai, dél-arábiai élőhelyről származó alapanyag.

Az aloe vera tea hatása a benne található mintegy 240 féle növényi hatóanyagnak köszönhető, melyei mindegyike elősegíti egészségünk megőrzését. A vitaminok mellett vas, magnézium, cink, enzimek, esszenciális aminosavak is erősítik jótékony hatásait.

Nem elhanyagolható az sem, hogy a bélműködés elősegítésével az emésztés is jobbá válik, ezáltal beindul a szervezet méregtelenítése. Csökkenti a koleszterinszintet, és a látásra is kiváló hatással bír. A kutatások arra is rámutattak, hogy az alkoholizmusban szenvedők, vagy a fokozott mennyiségű alkoholt fogyasztók számára is remek segítség lehet az aloe vera tea fogyasztása, mint a leszokásnál, mind az alkohol lebontásában és semlegesítésében.

 

(0) Hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?