Több mint 20 éves internetes portál
Munka — 2013 május 25, 2 217 Megtekintés
Az újságírók leváltották a noteszt mobiltelefonra

Életünk nélkülözhetetlen részévé vált a mobiltelefon, és a cégóriások által piacra dobott újabb és újabb készülékek immáron olyan igényeinket is kielégítik, melyeket korábban még elképzelni sem mertünk egy mobiltelefonról. Annyiféle funkcióval rendelkeznek, és oly sokféle van belőlük, hogy lassan megjegyezni sem tudjuk az új kínai mobiltelefon gyártók nevét. A készülékek nem csak magánéleti teendőinknél és a kapcsolattartásnál vannak segítségünkre, de a munkával kapcsolatos feladataink ellátásában is hasznos eszköznek bizonyulnak.

Az androidos csúcskészülékek az újságírók számára is a lehetőségek széles tárházával állnak rendelkezésre, nem csoda hát, hogy leváltották a hagyományos noteszt mobiltelefonra, és a többféle alkalmazás között válogatva könnyítik és gyorsítják meg ezzel munkájukat. Az internetes kapcsolat gyorsaságának köszönhetően az adattovábbítás is megvalósulhat, legyen szó bármilyen távolságról is.

A hangfelvételi funkciónak hála a jegyzetelgetés már rég a múlté, hiszen pontos információkat képesek tárolni a mobiltelefonok, nem is beszélve arról a hatalmas kapacitásról és memóriáról, melyekkel rendelkeznek ezek a készülékek.

Nem csak újságírók használhatják ki azonban az alkalmazások sokaságát, hiszen a gyártók által kifejlesztett és beépített többféle lehetőség között mindenki megtalálhatja azokat, melyek megkönnyítik a mindennapokat, legyen szó akár az egyetemi előadások rögzítéséről, a munkahelyi feladatok ellátásáról, vagy magánéletünkkel kapcsolatos teendőinkről. Újdonságokban minden bizonnyal sosem lesz hiány, hiszen a cégóriások igyekeznek azokat az igényeinket is kielégíteni termékeikkel, melyekről talán még mi magunk sem tudunk egyelőre.

 

(0) Hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?