Több mint 20 éves internetes portál
Utazás — 2013 szeptember 13, 2 393 Megtekintés
Balatoni szállások Szép kártyával

Bár a vélemények eltérőek a “magyar tenger” partján tapasztalható árakról, mégis sokan választják e régiót nyaralásuk színteréül. A balatoni szállások Szép kártyával is igénybe vehetőek, így azok, akik e cafeteria elem terhére rendeznék számlájukat, garantáltan találnak majd megfelelő lehetőséget, legyen szó akár a déli, akár az északi partról.

Természetesen nem csak a balatoni szállások Szép kártyával való finanszírozása oldható meg, hanem a strandokon és a városban is számos lehetőség akad az étkezésre, s a vendéglátás alszámlára maximálisan kapható 150 000 forint felhasználására. Érdemes utazása előtt tájékozódni, hogy mely szolgáltatók tartoznak az elfogadóhelyek közé, így célirányosan tervezheti meg a nyaralásra szánt időszakot.

Nem tudja egyelőre, hogy az északi, vagy a déli part üdülőhelyei mellett döntsön? A csendes pihenést kedvelők számára a kisebb üdülővárosok javasoltak, ha viszont a nyüzsgést, az élénk éjszakai életet és a számos látnivalót részesíti előnyben, akkor Balatonfüred, Siófok remek választásnak bizonyulnak.

Igénybe veheti az élményfürdőket és a wellness szolgáltatásokat a Széchenyi Pihenőkártyával, de a balatoni szállások Szép kártyával történő fizetése is lehetséges. Nem véletlen örvend akkora népszerűségnek még az árak ellenére is a Balaton, hiszen széles idegenforgalmi kínálattal, remek kirándulóhelyekkel, ízletes gasztronómiával, horgászati lehetőséggel, túraútvonalakkal, és lépten-nyomon fürdőzéssel várja idén is az oda érkezőket. Útra fel, a nyár még csak most kezdődött!

(0) Hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?