Több mint 20 éves internetes portál
Pénzügy — 2012 december 19, 2 548 Megtekintés
Biztosítók online ajánlatai egy csokorban

Teendőink egyre szélesebb körében vehetjük igénybe az internetes ügyintézés nyújtotta kényelmet, s már nincs ez másként a kötelező biztosítás kapcsán sem.   A kötelező biztosítók termékei online is elérhetőek, s így Ön akár otthona melegéből tájékozódhat az aktuális ajánlatokról, kedvezményekről, valamint a kalkulátorok használatával könnyedén megtalálhatja az Ön számára leginkább kedvező megoldást.

Az AEGON Biztosító sokak által kedvelt, pláne akciós ajánlatainak, és egyes termékeivel kapcsolatban kialakított komplex kedvezményrendszerének köszönhetően. Az ismert biztosítástípusok mellett a kisállatok egészségügyi ellátására vonatkozó lehetőséggel is áll az ügyfelek rendelkezésére, akik ráadásul a biztosító honlapján ingyenesen érhetik el azt a kiadványt, mely hasznos tippeket ad az autós költségeken való spóroláshoz.

Szintén nagy népszerűségnek örvend a piacon az ALLIANZ, mely megbízható, gyors ügyintézéssel és hasonlóan más biztosítókhoz, mindezek online intézésével áll azok rendelkezésére, akik pénzügyi megoldások terén a lehető legjobb mellett szeretnék letenni voksukat. A hazánkban levő jelenlét ideje minden szerkezeti változás ellenére is azt bizonyította, hogy az ALLIANZ méltó  arra a bizalomra, mellyel régi és új ügyfelei fordulnak hozzá.

Kifejezetten a kötelező biztosítások terén áll széles választékkal az ügyfelek rendelkezésére a GENERTEL, melynek weboldalán részletes információkhoz juthat minden érdeklődő azokról a lakásbiztosítással kapcsolatos kedvezményekhez, melyek szorosan kapcsolódnak a kötelező, valamint a Casco megkötéséhez. 

A K&H széles körű szolgáltatásainak minőségéhez kétség sem férhet, hiszen megtakarítások, befektetések, hitelek és számlavezetéssel kapcsolatos szolgáltatások mellett megtalálhatóak kínálatában az egyes biztosítás típusok is, melyek között válogatva minden érdeklődő megtalálhatja a számára minden szempontból leginkább megfelelőt. Biztosítás kalkulátorai segítségével könnyedén tájékozódhat az Ön előtt álló lehetőségekről, s ráadásul mindezt otthona kényelméből teheti meg.

A Groupama Biztosító a kötelező biztosítók online szolgáltatásaival várja az érdeklődőket, akik a már megszokott profizmus mellett most a kötelező biztosítás aktualitásával kapcsolatban a kötelező és a Casco többféle verziójával is találkozhatnak. Kárbejelentés és a kalkulátorok nyújtotta tájékozódási lehetőség is elérhető a biztosító weboldalán online.

Ha a választani kívánt biztosító társaság weboldalának áttekinthetősége fontos szempont az Ön számára, akkor az Astra remek döntésnek bizonyul, hiszen könnyen eligazodhat a felhasználóbarát felületnek köszönhetően az akciós ajánlatok, és az egyes szolgáltatás típusok között. A kötelező biztosítás mellett egyéb, kiegészítő lehetőségekkel is várja a társaság azokat a leendő ügyfeleket, akik szívesen élnének a kedvezményes ajánlatok előnyeivel.

Amennyiben az UNIQA Biztosító mellett teszi le voksát, több, mint két évtizedes hazai múlttal rendelkező szolgáltatót választ, mely 21 országban értékesíti termékeit. A megbízható és gyors ügyintézés mellett nem elhanyagolható szempont az online rendszer, melynek köszönhetően otthona kényelméből intézheti a Casco, a kötelező megkötését.

A hazánkban nagy múltra visszatekintő Generali nem véletlenül örvend nagy népszerűségnek. A társaság által kezelt több, mint másfél millió szerződés is azt bizonyítja, hogy bizalommal fordulnak az ügyfelek időről-időre felé. Az online ügyfélszolgálat lehetővé teszi, hogy ne kelljen a fiókokban sorban állnia, hanem gördülékenyen, az interneten keresztül intézhesse például a kötelező biztosítással kapcsolatos ügyeket is.

(0) Hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?