Több mint 20 éves internetes portál
Egészség — 2014 január 19, 13 079 Megtekintés
Budapest pszichológusok listája – itt a lista

Felborult a lelki egyensúlya, és úgy érzi, önerőből nem fog tudni kimászni a gödörből? Ne szégyelljen szakemberhez fordulni! A Docplanner oldal összegyűjti és rendszerezi a szakorvosok adatait, és a páciensek véleményei alapján kialakul egy érdekes sorrend. Íme a teljes lista a budapesti pszichológusokról: http://www.docplanner.hu/pszichologus/budapest – azonban cikkünkben összegyűjtöttük a legismertebb “sztár pszichológusokat.

Sajnos még mindig él az a tévhit a hazai lakosság körében, hogy pszichológushoz járni szégyen, mert akkor valószínűleg valami komoly probléma van az illetővel. Mivel a pszichés megbetegedések sokszor testi panaszokkal is járnak, például vérnyomás gondok, szédülés, fejfájás, és gyakran társulnak akár szenvedélybetegségekkel is, így nagyon fontos, hogy időben a dolgok végére járjon, és meggyógyuljon a lélek, mely utána a testet is helyrehozza.

Vannak, akik a gyógyszerektől tartva kerülik el inkább a szakrendeléseket, ám ez kifejezetten rossz döntés. Sok esetben szükség van arra, hogy a megfelelő, személyre szabott kezelés során feszültségoldó, nyugtató, vagy antidepresszáns felírása mellett döntsön a szakember. Mivel ezek közül sok valóban függőséget okozhat, így mind szedésük, mind a róluk való leállás kizárólag orvosi előírás alapján célszerű.

A gyógyszeres terápia mellett természetesen elengedhetetlen a személyes konzultáció, hiszen az ilyen alkalmak rendkívül hatásosak lehetnek a páciens számára. Ehhez természetesen az is szükséges, hogy jól válasszon szakembert, akihez maximális bizalommal fordul, hiszen csak így van értelme az elbeszélgetéseknek.

Könyveiről, előadásairól, szókimondásáról, és újabban saját termelésű borairól is híres Dr. Csernus Imre. Módszereit kezdetben sokan nem szívlelték, de Csernus doki valószínűleg jól csinálhat valamit, hiszen egyre több rajongója van annak a fajta kezelési stratégiának, mellyel sokakat döbbentett már rá a változás szükségességére.

Nem csak gyönyörű, hanem okos is Dr. Almási Kitti, akit mind a médiából, mind könyveiről – például a Havas Henrikkel való Szeretők című alkotásban való közreműködéséről is – ismerhetünk. Az interneten mindkét szakember elérhetősége, rendelési ideje megtalálható, ha olyan tapasztalt, kedvelt profi mellett döntene, akit kétségtelenül nevezhetünk ma Magyarországon sztár pszichológusnak.

(1) Hozzászólás

 1. Tisztelt Kitti!

  Rossz ralácio a Csernus s főleg a leg alja a nèpszerűsègben a havas henrik.

  Igen, a Csernus népszerűsége szerintem az utolsó szerepléseiből, és ami szamomra az ön sztarolásból all. Ha ez Önnek is releváns tényező akkor mellè èrtjúk egymàst. Egyebkènt mèlyseges tiszteletem Ön ès tevékenysège irant.
  Tisztelettel Ángyán Péter. apl673@gmail.com
  Képen làttam a kis leányait, győnyőrűek, mint az Édesanyjuk.
  Tiszteletem Ön és a szakmája iránt, amit el ne hagyjon.!
  Á. PETER

Vélemény, hozzászólás?