Több mint 20 éves internetes portál
Munka — 2014 február 18, 3 149 Megtekintés
Csutkai Réka az Electrolux HR vezetője

A magyarországi Electrolux Lehel társaságnak Csutkai Réka a HR a vezetője 2009 óta. Réka, aki a cég humán erőforrás osztályáért felel még anno szociológiai kutatásokban vett részt, valamint  humán erőforrás néhány speciális feladatával foglalkozott, a főiskolás éveit kiegészítendő. A diploma után egy kisebb társaságnál dolgozott, majd egy élelmiszer ipari nagyvállalatnál kezdett dolgozni a személyzeti osztályon.

Ennél a nagyvállalatnál tanulta meg igazán a szakma minden fortélyát. Itt vett részt aktívan a munkaerő kiválasztási folyamatban, valamint a munkajoggal, cafeteriával, létszám-optimalizációval tréningekkel, és felvétellel kapcsolatos minden adminisztratív teendőt itt látott el először teljes körűen. Ezen tapasztalatokat megszerezve, a tudását a Nyíregyházi Főiskolán adta tovább a tanulók részére – számol be a HRportál.

Családi okokból Nyíregyháza környékére került, ahol a Benetton Ungheria Kft. HR osztályát vezette 2007-től, majd 2009-ben lett az Electrolux 1300 fős nyíregyházi gyárának HR vezetője. Rékát az Elecrolux gyárigazgatója kereste meg azzal a szándékkal, hogy egy igazi csapatot építsen fel. A HR vezető elmondása szerint a munkába vetett nem kis energia megtérülni látszik.

Réka az Electroluxnál kifejezetten figyelt arra, hogy a személyiség fejlesztés magas szinteken menjen végbe, és egy igazi, jó együttműködő csapatot tudott kovácsolni a dolgozókból. A vezető munkáján kívül a családjának él, 12 éves fiával foglalkozik, valamint egyéb szabadidejében nordic walking-ol, valamint a Debreceni Egyetemen fejleszti a tudását.

(0) Hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?