Több mint 20 éves internetes portál
Ingatlan — 2013 december 06, 2 124 Megtekintés
Duguláselhárítás bontás nélkül

Problémát okoz az eldugult lefolyó? Már minden lehetséges módszert kipróbált, de nem járt sikerrel?Szeretné, ha a duguláselhárítás bontás nélkül lehetne megoldható? Sokan elsőre nem fordulunk szakemberhez, de vannak esetek, amikor nem lehet tovább halogatni. Dugulás kapcsán a konyha, a fürdőszoba, és a toalett a leginkább érintett helyiségek, s bár kevesen tudják, de a kerti csövekben is felmerülhet probléma. Ha nem folyik le a víz, a pumpa, és az üzletek polcain sorakozó vegyszerek általában megoldást jelentenek.

Arra mindenképpen figyeljen oda, hogy használjon gumikesztyűt, hiszen a por, illetve folyékony állagú anyagok képesek akár égési sérüléseket is okozni. A duguláselhárítás bontás nélkül lehetséges a legtöbb esetben, csak a megfelelő anyag és türelem szükséges hozzá. Amennyiben nem szeretne komoly összegeket e célra költeni, és inkább részesíti előnyben a természetes, környezetvédő módszereket, akkor is akadnak olyan anyagok, melyeket eredményesen vethet be a cél érdekében.

A szódabikarbónát vegyítse ecettel, majd öntse a lefolyóba, de az is remek választásnak bizonyul, ha ehhez sót, vagy sütőport kever. Az utólagos forró vizes átöblítés, s ennek többszöri megismétlése általában hasznosnak és sikeresnek bizonyul.

De mi a helyzet akkor, ha még mindig visszafolyó szennyvízzel kell számolnia?A duguláselhárítás bontás nélkül akkor is lehetséges, ha végül szakember segítségét kénytelen hívni. A kamerás cső, – és csatornavizsgálat száloptikás készüléke, valamint a spirálos módszer a profi szakértelmével minden bizonnyal megoldja majd a kényes helyzetet.

(0) Hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?