Több mint 20 éves internetes portál
Utazás — 2012 február 29, 2 157 Megtekintés
Fapados jegyárak-valóban kedvezőek?

A repülővel történő utazás töretlen népszerűségnek örvend gyorsasága és kényelme miatt. Bár a jegyárak néha az egekben járnak, mégis sokan választják ezt a fajta utazást, hiszen az idő olyan lényeges szempont rohanó világunkban, mely megéri a némileg nagyobb befektetést. Azzal érdemes azért tisztában lennünk, hogy az igen kedvelt fapados járatokra váltott jegyek ára is sok esetben felérhet egy normál repülőjegy árával, ha nem megfelelő időpontban tesszük meg foglalásunkat.

Az akciós utazási katalógusokban gyakran találkozhatunk megdöbbentően alacsony jegyárakkal, s ezt előszeretettel fogják rá arra, hogy fapados járat lévén bizony ennyi előnnyel is számolhatunk. A körültekintés ez esetben is rendkívül fontos, hiszen bár a fedélzeti csökkentett szolgáltatások tudatában vásárolunk fapados jegyeket, de arról gyakran elfeledkeznek a rutintalan utazók, hogy mivel a fapados járatok nem a nagy reptereket használják, így az onnan történő transzfer további költségeket jelent.

Ha a fapadosság ellenére is igényt tartunk olyan kényelmi szolgáltatásokra, mint az elsőbbségi beszállás, utasbiztosítás, vagy a fedélzeten történő étel-, és italfogyasztás, ezek további kiadásoknak számítanak majd. A csomagjainkra fizetendő túlsúly díja pedig szintén olyan költség, mellyel nem mindenki számol előre.

Tájékozódjon a felmerülő kiadásokról a fapados járatokat üzemeltető légitársaságok weboldalain, vagy ügyfélszolgálatukon, hogy a nyaralás, vagy a külföldi kirándulás ne kezdődjön rögtön bosszúsággal! Kellő körültekintés esetén fapados járattal valóban spórolhatunk, és nem csupán szépen csengő számok maradnak a repülőjegyárak.

(0) Hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?