Több mint 20 éves internetes portál
Egészség — 2012 július 03, 2 993 Megtekintés
Fogyás hasról

A túlsúllyal küzdők sajnos mindannyian tisztában vannak azzal, hogy bizony a hason lerakódott súlyfeleslegtől milyen nehéz megszabadulni. Míg a hűvösebb hónapokban ruháink alá rejthetjük a gyűlölt úszógumikat, addig a strandszezonban nincs mivel takargatni a hurkácskákat. Ahelyett azonban, hogy lemondana a napozás és a fürdőzés örömeiről, tudjon meg mindent arról, hogyan szabadulhat meg a hason lerakódott feleslegtől!

A fogyás hasról nem éppen a legkönnyebb dolog, bár a villámdiéták és a különféle tisztítókúrák kétségtelenül gyors és látványos eredménnyel szolgálhatnak, de a tartós fogyást egészen más módon valósíthatjuk meg. Amikor belefogunk egy pár napig tartó béltisztításba, legyen szó akár léböjtkúráról, vízhajtó hatású termékekről, vagy éppen választékos zöldségfogyasztásról, tulajdonképpen csak a víz távozik szervezetünkből, és beleink szabadulnak meg a méreganyagoktól. Innen a súlyvesztés, a laposabb has érzése, és a minimális fogyás hasról.

Amennyiben azonban a zsírréteget is szeretnénk eltávolítani, aerob jellegű mozgás szükséges, amikor is beindul a szervezetben a zsírégetés folyamata. Tévhit, hogy a felülésekkel csökken majd haskörfogata. Lehet, hogy hasizmai megerősödnek, de attól felettük még ugyanúgy megmarad a felesleg.

Éppen ezért nagyon fontos, hogy olyan mozgásformát válasszon, mint például az aerobik, a futás, vagy a spinning. Ezek jó kiegészítője lehet, ha zöld tea, vagy szűz tea melyek fogyasztásával segíti szervezete méregtelenítését, és arról se feledkezzen meg, hogy a szénhidrátfogyasztást minimálisra csökkentse, de a legjobb az lenne, ha teljesen elhagyná. A fogyás hasról nem csak megjelenése érdekében fontos, hanem egészségügyi szempontokból is!

(0) Hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?