Több mint 20 éves internetes portál
Szórakozás — 2012 július 05, 2 527 Megtekintés
Gyerekkorunk kedvence, a lego

Bizonyára az Ön gyermekkori emlékeiben is központi helyet foglal el a lego, mely napjainkra sem veszített népszerűségéből, és ma is szívesen játszanak vele a kicsik. Fiúk és lányok egyaránt megtalálják benne a kellemes kikapcsolódást, és egyetlen gyermek szobájából sem hiányozhat az a bizonyos “nagy doboz”, amiben össze van ömlesztve a milliónyi apró építőelem és figura, melyek csak arra várnak, hogy a gyermeki fantázia valami szépet alkosson belőlük.

Ha olyan játékkal szeretné meglepni gyermekét, amely amellett, hogy lefoglalja és önfeledt órákat okoz számára, hozzájárul ahhoz is, hogy kreativitása folyamatosan fejlődjön, akkor a lego mindenképpen jó választásnak bizonyul akár születésnapra, akár bármilyen más alkalomra, vagy csak egyszerűen azért, mert szeretné kifejezni szeretetét és gondoskodását.

Legyen szó az esti, játékkal töltött órákról, a kis barátok vendégeskedéséről, vagy éppen a hétvégi családi mókáról, a lego mindig megnevettet, s újabb és újabb ötletekkel mindig valami mást alkothat belőle a kicsi. A lehetőségeknek csak a fantázia szabhat határt, s ha besegít néha az építgetéshez egy-két ötlettel, a későbbiekben meglátja, hogy gyermeke milyen csodákat tud majd alkotni.

Nem érdemes elszalasztania a közös legózás élményét csemetéjével, hiszen ezek azok a percek, melyekre mindig emlékezni fog. Gyarapítsa kicsinye gyűjteményét, hogy minden alkalommal új variációs lehetőségek várják, és próbára tehesse ügyességét az alkotás területén!

(0) Hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?