Több mint 20 éves internetes portál
Egészség — 2013 február 28, 2 588 Megtekintés
Gyors fogyás hasról – tényleg nem lehetséges?

A fogyókúrázók szájából gyakran elhangzó kérdés, hogy vajon lehetséges-e, és ha igen, milyen módszerrel a gyors fogyás hasról. Bár számos étrend kiegészítő ígéri a lapos has egyszerű megvalósítását, de tény, hogy a gyakorlat sokszor bizony nem támasztja alá ezek hatékonyságát. Mind a férfiak, mind a nők körében gyakori a hasra való hízás, ami nem csak esztétikai szempontból zavaró, hanem a hasi zsír az egészségre is rendkívül káros hatással van. 

De hogyan is valósítható meg a gyors fogyás hasról? Van rá általános recept, vagy egyénenként változó, hogy kinél mi válik be? Az általánosan elmondható, hogy gyors fogyás hasról, kizárólag erről a területről szinte lehetetlen. Ahogyan átalakítja egy diéta, és a mozgás életünket, úgy tűnnek majd el a felesleges kilók, de miként a tapasztalat mutatja, arányosan, minden testrészünkről.

Kár lenne abba a hitbe ringatnia magát, hogy a gyors fogyás hasról indul meg, bár tény, hogy méregtelenítő kúrákkal rövid távon egész látványos eredmények érhetőek el.

Az aerob mozgásformák, és mindenekelőtt a futás rendkívül hatékonyan veszik fel a harcot a hasi zsír ellen, de diéta nélkül nem várhatóak eredmények. Ahelyett, hogy azon gondolkodna, hogyan valósítható meg a gyors fogyás hasról, inkább vegyen futócipőt, cserélje le az esti nasikat salátákra, mozogjon minden nap, és a következetes, kemény munkának előbb-utóbb meg lesz a gyümölcse!

(0) Hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?