Több mint 20 éves internetes portál
Pénzügy — 2012 június 14, 3 001 Megtekintés
Hitelkártya vásárlási visszatérítés

Megfordult már a fejében, hogy jól jönne pénztárcája plasztik kártyái mellé egy olyan hitelkártya, mely kedvező feltételekkel kínál hitelkeret igénybe vételi lehetőséget? Jelen gazdasági helyzetünkben sajnos még biztos munkahellyel is érdemes felkészülni minden eshetőségre, és minél többet megtenni annak érdekében, hogy biztos anyagi háttér álljon rendelkezésére akkor is, ha váratlan kiadások adódnak.

A hitelintézetek által kínált lehetőségek közül természetesen csak egy a hitelkártya, de ha nem akar a személyi hitelek fedezetet megkövetelő, hosszabb elbírálási időt megkívánó világába belecsöppenni, és csak biztosítékként szükséges az Ön számára egy szabadon felhasználható hitelkeret, akkor mindenképpen érdemes a hitelkártyák kínálta lehetőségek mellett letennie voksát.

Hitelintézetenként eltérő típusokkal és feltételekkel találhatja magát szemben, éppen ezért nagyon fontos, hogy mielőtt végleg döntene, tájékozódjon arról, milyen kedvezményeket is kínálnak az egyes bankok! A hitelkártya vásárlási visszatérítés csupán egy szempont lehet, mely alapján választ, de ennél talán jóval fontosabb a várható THM, és az az időszak, amíg gyakorlatilag ingyen használhatja a bank pénzét. Egyes partnerszolgáltatók számos előnyt és kedvezményt kínálnak a hitelkártya tulajdonosoknak, a hitelkártya vásárlási visszatérítés pedig egyértelmű pozitímokkal jár.

Alapvetően elmondható, hogy a hitelkártyát elsősorban vásárlásra érdemes használni, mert készpénzfelvétel alkalmával magasabb költségekkel kell majd számolnia. Azért is hasznos inkább vásárlásai alkalmával dönteni a plasztik kártya mellett, mert egyes extra lehetőségeket kínáló típusok esetében a vásárlás bizonyos százalékát jóváírják majd kártyáján havi rendszerességgel. Ez természetesen bankonként eltérő mértékű lehet, de mindenképpen előnyös lehetőségnek számít a hitelkártya vásárlási visszatérítés.

Mielőtt letenné voksát ismerősök ajánlásai alapján egy bizonyos hitelintézet mellett, feltétlenül tájékozódjon az interneten az Ön előtt álló lehetőségekről! A kalkulátorok és a hitelkártya összehasonlítások minden bizonnyal jó szolgálatot tesznek majd, és hozzásegítik Önt ahhoz, hogy a lehető legjobb döntést hozza meg anyagi biztonsága érdekében.

(0) Hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?