Több mint 20 éves internetes portál
Internet — 2014 május 20, 5 789 Megtekintés
Hol tudja biztonságosan elhelyezni szerverét?

Szerver elhelyezésre szeretne megbízható és kifogástalanul működő megoldást találni? Ha eddig hiába keresgélt a szolgáltatók között, akkor érdemes most megismernie egy olyan lehetőséget, mely már számtalanszor bebizonyította az ügyfeleknek, hogy érdemes a bizalomra. A Docler cégcsoport tőkeerejét, nemzetközi tapasztalatát magáénak tudó, kitűnő szakemberekkel rendelkező doclernet.hu a legjobb választás azoknak, akik költséghatékony, mégis profi megoldást szeretnének.

Az elkötelezett, szakmai téren kifogástalan csapat tudása legjavát állítja az ügyfelek szolgálatába, s költséghatékony működéssel igyekszik elérhetővé tenni a minőségi hoszting szolgáltatásokat az Ön számára is. A jelentős hálózati és üzemeltetési tapasztalat mind amellett szól, hogy valóban azt kapja ügyfélként a pénzéért, amit elvár érte.

A speciálisan kialakított, és védett szerverteremnek köszönhetően a biztonság maximális. Ehhez VPN-el védett management hálózat, redundáns trópusi körülményekre méretezett klíma, redundáns Force10 és CISCO alapú hálózati infrastruktúra, valamint speciális szünetmentes tápellátás nyújtják a legjobb minőséget. A különlegesen szigorú belépési és adatbiztonság garantálja azt a megbízhatóságot, amelyet csak a legjobbak képesek nyújtani a területen.

Az új, high tech szerverek, az Innovatív HW technológiák alkalmazása egyértelműen mutatják, hogy a cég az újdonságokkal lépést tartva igyekszik az élmezőnyben maradni. A szerver elhelyezés terén megkövetelt biztonság versenyképes árakon érhető el a doclernet.hu színvonalas szolgáltatásai között.

(0) Hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?