Több mint 20 éves internetes portál
Utazás — 2013 március 27, 2 228 Megtekintés
Húsvéti wellness hétvége

Bár a hóhelyzet, a hőmérő higanyszála, és az országban tapasztalható közlekedési káosz nem indokolja, de bizony hamarosan itt az április, és vele együtt a húsvét. A locsolókat, és a végeláthatatlan vendégségeket elkerülvén sokan gondolják úgy, hogy otthonuktól távol kívánják tölteni a hosszú hétvégét. Ehhez a wellness szállodák, és az ország több pontján megrendezésre kerülő események remek választásnak bizonyulnak. 

Húsvéti wellness hétvége alkalmával teljes körű testi és lelki felüdülésben lehet része, s a mindennapok mókuskerekéből kicsit kiszakadva felfedezheti hazánk szebbnél szebb tájait. Abban biztos lehet, hogy minden régióban talál majd olyan szálláshelyet, mely tökéletes helyszíne lehet a rekreációnak.

Magyarország kifejezetten jó gyógyvízi adottságokkal rendelkezik, így a húsvéti wellness hétvége alkalmával egészsége érdekében is tehet, pláne, ha igénybe veszi a szállodák gyógyászati szolgáltatásait, a különféle masszázs típusokat, melyek segítenek ellazulni, és feltöltődni az elkövetkező feladatok minél teljesebb körű ellátásához.

A Széchenyi Pihenőkártya a húsvéti wellness hétvége alkalmával is kitűnően használható, hiszen a megfelelő alszámlákat terhelve fizetheti vele szállását, a célállomás kedvelt vendéglőiben az étkezést, vagy éppen állatkerti belépőre fordíthatja a szabadidő alzseb egy részét. Használja ki a tavaszinak ígérkező hétvégét, kiránduljon , fedezze fel hazánk még ismeretlen tájait, és hódoljon a wellness kényeztető élményének! Garantáltan újult erőkkel vág majd neki munkájának, és a mindennapos feladatoknak!

(0) Hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?