Több mint 20 éves internetes portál
Szépség — 2013 október 30, 3 144 Megtekintés
Íme a 2013-as női bőrkabát divat

Milyen bőrkabátot viselnek a nők 2013-ban? Melyik szabásvonal és színvilág mellett lesz érdemes idén letenni a voksot? Ha még most gondolkodik új kabát beszerzésén, érdemes tisztában lennie azzal, hogy melyik alapanyagok bizonyulnak az idei őszi-téli szezonban a legmenőbbeknek. Válasszon ízlésének megfelelő mértékben követve a trendeket, de ne feledkezzen meg arról sem, hogy alkatához passzoló szabásvonal mellett döntsön!

A trendi farmer, az elegáns szövet, és a még mindig nagyon trendinek számító bézs és drapp ballonkabátok mellett töretlen népszerűségnek örvend az egyébként mindkét nem körében kedvelt bőr alapanyag is. Amennyiben a vagány darab mellett tenné le voksát, és a legújabb divatot szeretné követni, válassza a lekerekített nyakú bőrkabát szabásvonalat! A cipzár tekintetében újra az aszimmetrikus minősül keresettnek, de ne feledkezzen meg arról, hogy időjárási viszonyoknak megfelelő hossz és kialakítás legyen a vezérelv a választásnál.

Mivel a bőr akár igen figyelemfelkeltő is lehet, így ha elégedetlen vonalaival, nem biztos, hogy ez az alapanyag lesz a legjobb választás. Mindenképpen próbáljon, ha pedig webáruházon keresztül választja ki az Önnek tetsző darabot, ne feledkezzen meg arról, hogy a már bevált szabásvonalat keresse lehetőség szerint. 

A bőr kétségtelenül időtálló minőséggel szolgálja kényelmét, és tartja melegen még a téli zimankóban is. Trendeket követve, vagy a klasszikus irányvonalat szem előtt tartva, de a bőrkabát hölgyek számára is kétségtelenül remek választásnak bizonyul. Ezeket gyűjtötte össze a Huffingtonpost is, 25 különböző példányban.

(0) Hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?