Több mint 20 éves internetes portál
Tudomány — 2013 május 28, 2 758 Megtekintés
Jön a Playstation 4!

Többféle híresztelés szárnyra kapott arról, hogy mikorra érkezik meg a Playstation 4, de a Sony nyilvánosságra hozta a hírt, hogy semmiképpen nem kell a rajongóknak 2014-ig várniuk az újdonságra. Bár az amerikai játékosok számára az év végi szezonra, az ünnepek környékére ígérték a megjelenést, és ezért sokan úgy vélték, hogy Európába majd csak jövőre jut el, de a legfrissebb hírek szerint nekünk sem kell addig várnunk.

A japán Sony februárban jelentette be a Playstation 4 érkezésének hírét, ám az első, bemutató videó még csak a napokban került a nyilvánosság elé, és tény, hogy nem túl sokat mutat az újdonságból. A júniusban megrendezésre kerülő E3 szakmai kiállításon azonban már teljes egészében megtekinthető lesz a Playstation 4, mely 8 GB RAM memóriával és nyolcmagos processzorral rendelkezik majd, és varázsolja el a játék megszállottjait.

Az előzetes hírekben már elárulta a Sony, hogy milyen új funkciókkal rendelkezik majd a gép, és néhány új játékról is szó esett a korábbiakban. A “felfüggesztés mód” funkciónak köszönhetően azonnal folytathatóak lesznek a játékok a bekapcsolás után, és játék közben a számos lehetőség között a webböngésző megnyitására is lehetőség nyílik majd.

A lehengerlő látványvilággal megáldott játékok között helyet kap többek között a DriveClub a sebesség megszállottjainak, vagy az ügyességi The Witness is. A Destiny lövöldözős játék pedig garantált akciós élményeket jelent majd minden rajongó számára.

(0) Hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?