Több mint 20 éves internetes portál
Pénzügy — 2012 június 14, 3 153 Megtekintés
Kedvező személyi hitel alacsony THM

Sürgősen pénzre lenne szüksége, de attól tart, hogy a felvenni kívánt személyi kölcsön olyan terheket ró majd Önre, melyeket nem tud finanszírozni? Bizonyára már Ön is hallott azokról a hitelfelvevőkről, akik az adósságcsapda ördögi körébe kerülnek, és csak nagyon nehezen, vagy szinte egyáltalán nem tudnak anyagilag talpra állni. Ilyenkor természetes, hogy olyan lehetőség mellett szeretné letenni voksát, melyet nem fog megbánni a későbbiekben sem.

 

Kedvező személyi hitel, alacsony THM -el itt!

 

A kedvező személyi hitel THM természetesen nem lehetetlenség, csak meg kell találnia azt a bankot, mely olyan kínálattal áll rendelkezésére, mely elnyeri tetszését mind a feltételek, mind a THM kapcsán. A kedvező személyi hitel iránt érdeklődők körében természetesen nem csak a THM a lényegi tényező, hanem az is, milyen futamidőre vehető fel a hitelösszeg. Sokaknak ugyanis az is döntő, hogy mennyire terheli majd meg a törlesztő részlet a havi költségvetést. Egy hosszabb futamidőre igényelhető személyi hitel valószínűleg alacsonyabb törlesztő részleteket ró majd a hitelfelvevőre.

A kedvező személyi hitel THM megtalálása tehát nem lehetetlenség, viszont igénylés előtt érdemes az interneten jelen levő kalkulátorok segítségével tájékozódni a pénzügyi piacon jelen levő aktuális lehetőségekről és hitelkonstrukciókról. Ha a független oldalakat választja, az egyes hitelintézetek személyi hitelei összehasonlíthatóvá válnak, ezzel alkalmat teremtve arra, hogy a valóban kedvező személyi hitel THM-je mellett tegye le voksát. Érdemes tájékozódnia a témában, hogy aztán ne a későbbiekben kelljen bosszankodnia a kihagyott lehetőségeken!

Mielőtt bármit is aláírna, vagy csak a hitelintézetek portáljainak figyelemfelkeltő szlogenjei alapján döntene, olvassa el az apróbetűs részeket is, hiszen sokan csak otthon lepődnek meg a szerződést tanulmányozva, hogy a kedvező személyi hitel valójában jóval nagyobb költségekkel jár majd, mint azt hitték!

(0) Hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?