Több mint 20 éves internetes portál
Internet — 2012 augusztus 27, 1 840 Megtekintés
Keresőbarát honlap – az internetes vállalkozás kulcsa

Naponta több száz weboldal jön létre magyar nyelven – ezek egy része az elkészülte után gyorsan el is hal. Egyszerűen nem kapnak annyi látogatót, hogy érdemes legyen velük foglalkozni. A legtöbb önjelölt webmester megfeledkezik egy alapvető dologról: bizony már rég elmúltak azok az idők, amikor akármit feltett az ember a netre rögvest ezrek látogatják. Akkoriban még kevés volt a honlap az érdeklődők számához képest. Igaz, manapság már jóval több a netező, mint tíz éve – de a honlapok száma több ezerszeresére nőtt.

Honlap indításunkkor érdemes némi marketing büdszét is felhasználni – különben a kutya nem fogja látni üzenetünket, senki se fog vásárolni nálunk. Szerencsére a barátságos keresőóriás (Google) rengeteg ingyenes látogatót tud a weboldalunkra irányítani. De ehhez nem árt ha megfelelően felépített weboldallal rendelkezünk. Azt nem árt tudni, hogy a keresőbarát honlapkészítés csínját-bínját a legtöbb honlakészítő nem ismeri, hiszen a programozók általában nem veszik figyelembe a keresőoptimalizálási szempontokat. Ezért sokkal jobban járunk, ha a kifejezetten keresőoptimalizálásra szakosodott céget bízunk meg a weboldalunk létrehozásával.

Ha már rendelkezünk saját weboldallal, akkor nem árt a fontos keresőoptimalizálási szempontok figyelembe vételével átvizsgáli a weboldaljainkat. Ha wordpress oldalt futtatunk, akkor feltétlen installáljuk a wordpress seo plugint is – sokat dob a keresőkben betöltött pozíciónkon a használata.

(0) Hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?