Több mint 20 éves internetes portál
Ingatlan — 2014 február 16, 3 047 Megtekintés
Kertépítés és tervezés

A téli mínuszokban bizony jó elképzelni, hogy az otthonunkat övező környezetet miként alakítjuk majd az első tavaszi napsugarak megérkeztekor. A kertépítés és tervezés saját kezűleg is kivitelezhető, hiszen manapság olyan alapanyagokat, burkolatokat vásárolhatunk, melyeket akár laikusként is egyszerű felhasználni, és speciális szerszámokra sincsen szükség hozzájuk. Érdemes már most körülnéznie a szakáruházak kínálatában, hiszen a füvesítést, valamint egyes növények ültetését már akár egy hónap múlva el lehet kezdeni.

Ha szívesen használná ki az internet nyújtotta kényelmes rendelési lehetőségeket, akkor számos webáruház áll rendelkezésre, amelyek ráadásul szakmai segítséget is nyújtanak kertépítés és tervezés kapcsán. S hogy melyek azok a legfontosabb területek, melyekre mindenképpen érdemes hangsúlyt fektetni? A jó minőségű fűmag, majd a rendszeres locsolás elengedhetetlenek ahhoz, hogy a ház körüli környezet tetszetős legyen.

Mindehhez hozzájönnek a virágok, örökzöldek, és az egyre többek által kialakított konyhakert is. Annál valóban nincs jobb érzés, amikor a saját magunk által termelt zöldségek, vagy akár gyümölcsök kerülnek az asztalra.

Automata öntözőrendszer telepítésén mindenképpen érdemes elgondolkodni, ha kevés időt tudunk a locsolásra szánni. A kerti tó sokaknál kap helyet, és a dekorációs elemeknek, vagy a telepített halaknak köszönhetően valóban a nyugalom szigete lehet ez. Sziklakertek, szárazságot és szélsőséges körülményeket is jól tűrő pozsgások választásával garantáltan nem nyúlhat mellé, de a grillezőhely kialakításáról se feledkezzen meg a kertépítés és tervezés során!

(0) Hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?