Több mint 20 éves internetes portál
Szórakozás — 2013 szeptember 10, 2 765 Megtekintés
Készségfejlesztő játékok gyerekeknek

Szülőként bizonyára az Ön számára is fontos, hogy gyermeke olyan játékokkal játsszon, melyek fejlesztik képességeit. Napjainkban azonban nem mehetünk el a PC játékok és az Xbox kínálta kikapcsolódási lehetőségek mellett sem, hiszen a számítógép és a konzol sok háztartás alapvető felszereltségei közé tartoznak. A lövöldözős, legkisebbek számára túl agresszívnak bizonyuló játékok mellett azok is megtalálhatóak a kínálatban, melyek a legkisebbek igényeinek is megfelelnek.

Az Alvin és a mókusok már három éves kortól ajánlott, és a filmből jól ismert figurák sok gyermek kedvencének számítanak. Természetesen a Kinect támogatottságot élvező Xbox játékok között is megtalálhatóak azok, melyek akár a mozgáskoordinációt, akár az erőnlétet fejlesztik. A Game Party in Motion, vagy a Kinect Adventures az egész család tetszését elnyerik majd, és remek szórakozást biztosítanak az otthon, együtt töltött időben.

A testmozgás szeretetét érdemes már gyermekként megismertetni a kicsikkel, hiszen így akár életmódjuk részévé válik az, és nem kell olyan problémákkal szembesülniük a későbbiekben, mint az elhízás, vagy a mozgásszegény életmódból adódó megbetegedések. Az Xbox Kinect támogatással már ehhez is remek segítőtársnak bizonyul, ugyanis a különféle edzésprogramokat akár gyermekek is megcsinálhatják – és több-kevesebb sikerrel átélhetik akár a táncos, akár a sportos mozgás keltette örömöt.

Valójában hozzáállás és körültekintés kérdése, hogy szülőként mennyire sikerül megtalálnia a sokszor 18 éven felülieknek ajánlott kínálatban azokat a darabokat, melyekkel a kisebbek is nyugodtan tölthetik idejüket a konzol előtt.

(0) Hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?