Több mint 20 éves internetes portál
Szórakozás — 2013 január 03, 2 673 Megtekintés
Kiegészítők iPhone-hoz – 4, 4S, 5 készülékek

IPhone 5 érkezett a fa alá, esetleg a karácsony előtti akciós ajánlatokat kihasználva lepte meg saját magát a régóta vágyott készülékkel? Ha eddig nem mozgott otthonosan az iPhone kiegészítők piacán, most itt az ideje, hogy néhány alapvető információhoz jusson ezeket illetően, hiszen segítségükkel a készülék minden egyes funkciója tökéletesen kihasználható.

Az első és legfontosabb természetesen az, hogy iPhone-ja mindig a lehető legnagyobb biztonságban lehessen. A megfelelő tokok és védőfóliák hozzájárulnak ahhoz, hogy a karc, az ütődés, és egyéb mechanikai sérülések végleg a múlté legyenek. A szilikon, kemény, vízálló és bőr tokok széles választékában minden korosztály megtalálja az ízlésének és saját stílusának megfelelőt.

Ha gyakran van úton, vagy csak egyetlen percre sem szeretné nélkülözni iPhone-ja használatát, akkor mindenképpen érdemes autós kiegészítőket is beszereznie. Kevesebb bosszantó dolog van annál, mint amikor útközben merül le a telefon. Hogy ezt soha többé ne kelljen átélnie, az autós tartó mellett töltőt is szerezzen be a legközelebbi webáruházban!

A sport mindennapjai részét képezi? Az iPhone egyes típusaihoz tartozó fitness kiegészítőkkel a sebesség, vagy pedálcsapás mérése többé nem lehetetlen, de akár karon rögzíthető tartót is vásárolhat futáshoz. A fotózás szerelmesei állványt, a játékok megszállottjai pedig akár játékmodelleket is beszerezhetnek a valós élmények átéléséhez. Ne feledkezzen meg a tisztító eszközökről, hangszórókról és kényelmes fej-, és fülhallgatókról sem!

 

(0) Hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?