Több mint 20 éves internetes portál
Autó — 2012 november 06, 2 561 Megtekintés
Kötelező biztosítások online

Az internet életünk minden területére belopta magát, és már nem csak a pénzkeresésben, vagy a kapcsolattartásban bizonyul hasznos segítségnek, hanem az olyan mindennapos ügyeink intézésekor is, mint a gépjármű-felelősségbiztosítás megkötése. Bizony igen nagy segítségnek számít, ha otthonunkból választhatunk az egyes biztosító társaságok ajánlati közül, hiszen így gyorsan a végére járhatunk annak a teendőnek, melyet egyetlen autós sem hanyagolhat el.

A kötelező biztosítások online szinte néhány perc alatt megköthetőek a megfelelő weboldal kiválasztása után. A folyamat első lépcsőjeként érdemes kitölteni az oldalon található kalkulátort, ahol adatai valósághű megadása alapján bizton számíthat arra, hogy pár másodpercen belül az Ön számára legkedvezőbb ajánlatot kapja meg. Ezek után nincs más dolga, mint online módon megkötni a választott társasággal a szerződést.

A kötelező biztosítások online intézésekor egy igazolást fog kapni szintén az interneten keresztül, s a gyorsaságnak köszönhetően akár már másnap intézheti további teendőit a témával kapcsolatban. Az esetek többségében zöld kártya ilyen módon való igénylésére is lehetősége van.

S hogy milyen további előnyökkel jár a kötelező biztosítások online intézése? Amennyiben még laikusként áll a témához, és kérdései adódnának akár a jogszabályi változásokkal, akár a káresemény bekövetkeztekori teendőivel kapcsolatban, a szakértők szívesen állnak rendelkezésére, és látják el olyan hasznos információkkal, melyek segítségére lehetnek a változóban levő gépjármű biztosítási rendszer alakulásának megértésében.

 

(0) Hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?