Több mint 20 éves internetes portál
Szórakozás — 2014 március 24, 3 379 Megtekintés
Melyek a legnépszerűbb mesefigurák?

A közelgő gyermeknap alkalmából biztosan elgondolkodott már Ön is azon, hogy melyek azok a játékok, amelyekkel garantált örömet tudna okozni az apróságnak. A http://jatek.iway.hu/ webshop népszerűségi statisztikája szerint az éppen aktuális mozikedvencek és televízióban nyomon követhető mesék főhősei egyértelműen vezetik a listát. Természetesen vannak olyan figurák is, melyek akár már évtizedek óta kedveltek a gyermekek körében.

A Vasember, a Verdák, a Transformers mókás figurái mellett az Angry Birds madárkák is többféle játék típusnál megjelennek, és legyen szó kártyáról, társasjátékról, plüssökről, fagyikészítő pohárról, vagy éppen az iskolában nélkülözhetetlen hátizsákról, tolltartóról, a kínálatban minden igénynek megfelelő darabok találhatóak meg.

A Disney mesék töretlen népszerűségnek örvendenek a gyermekek körében, de a Micimackó bájos alakjai, vagy a reneszánszukat élő Hupikék Törpikék kedves figurái is olyanok, melyekkel biztosan nem lőhet mellé szülőként. A Kisvakond, Tom és Jerry, Donald kacsa és Barbie talán már az Ön gyermekkorában is favoritnak számítottak, és kedveltségükből mára sem veszítettek.

Az internetes vásárlás kényelmes lehetőséget teremt arra, hogy beszerezze a gyermeke számára leginkább kedvelt figurákat, játékokat, s tegye ezt ráadásul elérhető áron. Néhány kattintással leadhatja rendelését online, hogy hamarosan otthonában vehesse át a választott darabokat, amelyek biztosan örömet csalnak majd gyermeke arcára, legyen szó akár születésnapról, névnapról, vagy a közelgő gyermeknapról. Ajándékozzon igazi minőséget a legnépszerűbb mesefigurákkal!

(0) Hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?