Több mint 20 éves internetes portál
Szórakozás — 2013 június 19, 2 788 Megtekintés
Melyik a legjobb kutyajáték?

Új kis kedvenc költözött otthonába, és szeretne mindent beszerezni annak érdekében, hogy jól érezze magát a kis jövevény? A kaucsukból készült KONG játékok meglepően sokáig bírják a gyűrődést. Természetesen az is nagyon fontos, hogy sokáig lekösse az állatot a választott darab, de emellett nem elhanyagolható az a szempont sem, hogy ne kelljen néhány hetente új játékot beszerezni a növekvő kutyának.

Ha már volt dolga kiskutyával, bizonyára jól tudja, hogy sem a papucsok, sem a lábtörlők, de még saját ruhadarabjai sincsenek biztonságban a kópétól, ezért lényeges, hogy meglepje őt olyan termékekkel, melyek rágcsálásával, cibálásával nem okoz kárt. 

A KONG kutyajátékokat az USA-ban fejlesztették ki, és világszerte nagy népszerűségnek örvend az állattartók körében. Ez elsősorban strapabíróságának köszönhető, hiszen a márka alapanyagja a természetes gumi, amit szinte össze sem lehet hasonlítani a szintetikus játékokkal. A kaucsuk gumi masszírozza az állat ínyét, segíti a fogzás folyamatát átvészelni, és rendkívül kreatív változatban beszerezhető a termék. 

A sok állat számára problémát jelentő ingerszegény környezetben egy interaktív játék képes arra, hogy felébressze ösztöneit, és minden napjába belecsempésszen egy kis kalandot. Ezt hivatottak szolgálni a KONG kutyajátékok, melyek között tölthető változat is megtalálható, hogy kutyája kedvenc falatjaihoz férhessen hozzá némi ügyességgel. Az pedig nem utolsó szempont, hogy ezzel vadászösztöne is éber marad.

(0) Hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?