Több mint 20 éves internetes portál
Munka — 2014 október 07, 3 670 Megtekintés
Mennyi a marketing tanácsadó átlagos óradíja?

Szeretné, ha vállalkozása sikeresebb, az Ön által forgalmazott termék, vagy kínált szolgáltatás keresettebb és népszerűbb lenne? A megfelelő médiakapcsolatok kialakítására lenne szüksége, s elérhető áron szeretne profikkal dolgoztatni? A Dog & Pony marketing ügynökségnél szolgáltatásonként változó óradíjak vannak, egyedi árajánlatot kérve tájékozódhat arról, mennyibe fog kerülni a kívánt szolgáltatás igénybevétele. Az marketing tanácsadói piac ismerete alapján a legalacsonyabb díjak 8000 Ft/óra körül alakulnak 2014-ben.

Míg az online marketing, az internetes jelenlét megszervezése, koordinálása és a keresőoptimalizálás során a szakmai tudáson van a hangsúly, addig a reklámfilm készítés, a szövegírás, vagy az arculattervezés kapcsán a kreativitásnak legalább ilyen fontos szerep jut. Az üzleti életben a siker sokszor azon múlik, mennyire ötletesen tudja tálalni a cége által képviselteket, és milyen image kialakítására képes.

A marketing tanácsadás és a reklámtevékenység kapcsán is nagy gyakorlattal rendelkező szakemberek a Dog & Pony-nál arra törekednek munkájuk során, hogy ügyfeleik maximálisan elégedettek lehessenek a rájuk bízott feladatok elvégzésével, a kitűzött célok megvalósításával. A titok valahol abban rejlik, hogy a szakmai tudást és az egyedi feladatok megkívánta kreativitást a megfelelő arányban ötvözve állítsák a szakemberek tudásukat az ügyfelek szolgálatába.

Vállalkozásának sikeressége mindig komplex tényezők függvénye, ám ha ezeket olyan profikra bízza, akik a a reklámtevékenység, a marketing tanácsadás, az online jelenléttel kapcsolatos tevékenységek, és a PR kommunikáció terén is nagy tapasztalattal rendelkeznek, akkor az eredmények nagy valószínűséggel borítékolhatóak.

(0) Hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?