Több mint 20 éves internetes portál
Pénzügy — 2020 február 22, 2 662 Megtekintés
Miért ne próbálkozna ingyenes pályázatfigyeléssel?

Az ingyenes pályázatfigyelés még semmilyen elköteleződéssel nem jár. A Forráscentrumnál a weboldalon keresztül lehet feliratkozni a szolgáltatásra. A regisztrációs lapot kitöltve a munkatársak telefonon keresztül veszik fel a kapcsolatot az ügyfelekkel. Havi rendszerességgel küldik az ügyfeleket érintő pályázati lehetőségeket, amelyek közül érdemes szemezgetni. Bármilyen fontos esemény kapcsán szintén értesítést küldenek, ez lehet akár egy új pályázat kiírása is. Az emaileket minden esetben txt formátumban küldik el és ebben hivatkozás formájában jelölik meg az információkat.

Erre a szolgáltatásra mindenképpen érdemes feliratkozni, ha tervbe vettünk egy pályázást, hiszen így mindenről időben értesülhetünk és nem maradunk le egyetlen egy lehetőségről sem. Amennyiben úgy érezzük, hogy képtelenek vagyunk elkészíteni a pályázatot vagy egyszerűen nem áll rendelkezésünkre elegendő idő annak elkészítésére, akkor érdemes igénybe venni a sikerdíjas pályázatírási szolgáltatást. A pályázatírók megfelelő tapasztalattal rendelkeznek mind a hazai mind pedig az EU-s pályázatok terén. A tanácsadó cég csapata már eddig is több 100 céget juttatott hozzá a különféle pályázati pénzekhez és teszi mindezt töretlenül. Az itt dolgozó munkatársak kiépített kapcsolatrendszerrel rendelkeznek, így a pályázatok mellett segítséget nyújtanak a hitelek és egyéb pénzügyi termékek esetében is. Közgazdászok, jogi szakemberek és pénzügyi szakemberek segítik az ügyfeleket nap mint nap és az éppen adott projektekhez kínálják a megfelelő finanszírozási lehetőségeket.

A Forráscentrum sikerdíjas szolgáltatást nyújt ügyfeleinek, így a teljesítményhez mérten várják díjazásukat. Nem szükséges regisztrációs díjat, alapdíjat és egyéb díjakat fizetni, itt csak azért a munkáért fizetnek az ügyfelek, amelyek el is végeznek. Szakmailag felkészült csapattal minden nap várják az érdeklődőket. A munkatársak egy-egy projekt teljes életciklusát végig kísérik és segítik az ügyfeleket. Díjmentes szolgáltatásaik közé tartozik a hitel és pályázatfigyelés, a támogatási szerződés megkötése, a pályázati tanácsadás és szakmai konzultáció, valamint a pénzügyi elszámolások monitoring. Érdemes szétnézni weboldalukon, ahol még sok hasznos információt találhatunk tevékenységükkel kapcsolatban.

 

(0) Hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?