Több mint 20 éves internetes portál
Szépség — 2013 április 30, 2 451 Megtekintés
Mitől menők az Oakley cuccok?

A sportmárkák iránt érdeklődve talán Számodra sem cseng ismeretlenül az Oakley név, hiszen egyre bővülő választékkal, és rendkívül magas minőséggel vannak termékei jelen a szaküzletekben és a webshopokban. Az Oakley már nem csak a méltán híres napszemüvegeket, de már mindenféle mást, pl. papucsokat is gyárt.

A márka története Jim Jannard motorversenyzőig nyúlik vissza, egészen a hetvenes évekbe, aki egy speciális, nedvességre jobban tapadó anyagot talált ki. A motorsportban használt markolatok után jöttek a napszemüvegek, s a sokak körében kedvelt termékek fémjelzésére kutyájának, Oakley-nak nevét választotta. Azóta a cég a piac számos területére betört, s ma már nem korlátozódik a márkanév egyöntetűen csak a szemüvegekre.

De milyen termékeket is szerezhetünk be az Oakley által kínált praktikusság, stílus és védelem kombinációját szem előtt tartva? A kifejezetten a sportolás kívánta kényelem mellett a trendeknek is maximálisan megfelelő napszemüvegek, polarizált lencsével ellátott darabok mellett hozzájuk való kiegészítők, tokok széles választéka is kapható a márkajelzéssel. Emellett exkluzív megjelenésű órák, hátizsákok, laptop táskák, bőröndök, pénztárcák, sőt, sí-, és snowboard táskák is megtalálhatóak az Oakley kínálatában.

A sportos férfi-, és női ruházat mellett nem hiányozhatnak a választékból a cipők és a szandálok sem, melyek a cég által gyártottakhoz hűen a divatos megjelenést ötvözik a márkától elvárt magas minőséggel, és kényelemmel.

(0) Hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?