Több mint 20 éves internetes portál
Egészség — 2013 május 26, 1 972 Megtekintés
Mivel lehet gyorsan lefogyni?

A mindennapokban lépten-nyomon szembesülünk az egyes fogyókúrás módszerekkel, és mind többen tisztában vannak azzal, milyen utat érdemes választani az egészséges életmód felé. Mégis tény, hogy főleg a strandszezon közeledtével sokakat érdekel, mivel lehet gyorsan lefogyni. Léteznek néhány napos méregtelenítő-, és tisztítókúrák, melyekkel néhány kilótól kétségtelenül megszabadulhatunk, de ez semmiképpen sem jelenthet hosszú távú megoldást.

Hogy a télikabátok lekerültével ne kelljen azon gondolkodni, vajon mivel lehet gyorsan lefogyni, érdemes a hűvösebb hónapokban is mintegy életmódszerűen odafigyelni arra, mit eszünk, hogyan táplálkozunk, és mennyit sportolunk. Ne legyen kifogás az elfoglaltság, a rohanó mindennapok! Napi 30-60 percet mindenki képes a testmozgásra szánni, körültekintő bevásárlással pedit az egészséges táplálkozás is megvalósítható.

Az időhiány és az árak mindig csak kifogások, melyek helyett célszerűbb megoldásokat keresni arra, mikor ütemezhető be egy kis mozgás a napirendbe, vagy hogyan valósítható meg a munkahelyen is az étkezésre való odafigyelés. A  drasztikus, rövid időn belül hatalmas változásokat ígérő csodaszerek és módszerek nem biztos, hogy egészsége szempontjából is megfelelőnek bizonyulnak majd.

Koplalás helyett válassza inkább a mozgást, hiszen így izmot építhet, mely folyamatosan segíti majd szervezete zsíranyagcseréjét. Ne tartozzon azok közé, akik egy fontos találkozó, vagy nyaralás előtt kapkodnak, és keresik a módszert arra, mivel lehet gyorsan lefogyni! A magabiztos fellépés és az egészség olyan értékek, melyekért csakis Ön tehet!

(0) Hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?