Több mint 20 éves internetes portál
Internet — 2012 november 08, 4 554 Megtekintés
Online társkeresés – izgalmas és veszélyes játék

Izgalommal teli gépeli be a jelszót, és várja, vajon válaszolt-e már, akire vár. Találkozás egy idegennel, akit talán akkor lát majd először és utoljára? Komoly kapcsolatot remél az internetes ismeretségekről? Számtalan motiváló tényezője lehet annak, hogy miért döntünk időről-időre az online társkeresés mellett.

A lehetőségek száma végtelen a társ-, és partnerkereső oldalakat tekintve, de sajnos még mindig sokan nem tudják úgy használni ezeket az oldalakat, ahogyan azt ésszerűen és célirányosan érdemes lenne. A frusztrációikat a világhálón kiélők jó szórakozást látnak abban, hogy olyan kapcsolatokat létesítenek az online társkeresés lehetőségeit felhasználva, melyeket sosem követ majd a valóságban való találkozás.

Mielőtt tehát úgy döntene, hogy az internetet hívja segítségül a partnerkereséshez, érdemes tisztában lennie azzal, hogy igen jó emberismeret szükséges ahhoz, hogy ne legyünk átverés áldozatai. Nem ismervén a monitor másik oldalán ülőt, a szükséges információknál ne adjunk meg többet magunkról, és a magánszféránkba is csak annyira engedjük be a másikat, ami még biztonságos!

Kivételek mindig akadnak. Van, hogy összeakadunk valakivel, aki életünk egy szakaszában akár kizárólag a világhálón keresztül is lelki társunk lesz majd, de a valós kapcsolatok kialakítását megcélozva ne ragadjunk le ezen a szinten, ha a másik valóban szimpatikus, és érdemesnek tartjuk a találkozásra. Az online társkeresés bizony minden veszélye ellenére is izgalmas, és talán hosszan tartó viszonyokkal kecsegtető lehetőségként áll előttünk.

 

(0) Hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?