Több mint 20 éves internetes portál
Internet — 2012 augusztus 28, 2 662 Megtekintés
Sokunk kedvence, az elektronikus könyvolvasó

Kedveli a regényeket, és szívesen tölti szabadidejét olvasással? Az izgalmas krimik mellett nem szívesen mondana le a klasszikusokról sem? Szépirodalmi gyűjteménye lassan nem fér a lakásba, és nem is tudja mindenhová magával vinni a néha eléggé súlyos darabokat? Az olvasás olyan szabadidős elfoglaltság, amelyről nem érdemes lemondani semmiért. Az elektronika fejlődésének köszönhetően az elektronikus könyvolvasók ma olyan lehetőségeket rejtenek magukban, melyek még kényelmesebbé teszik minden könyvrajongó életét.

A piacon kapható készülékek olyan speciális felülettel vannak ellátva, mely nem rongálja a szemet, és olyan érzetet kelt, mintha valóban papír alapú könyvet tartanánk kezünkben. Méreténél fogva nem kell erőltetnie szemét, de ahhoz mégis kellően kicsi, hogy kényelmesen magával vihesse bárhová. Tárolóhelyét tekintve akár több ezer könyv is helyet kaphat rajta, ami lássuk be, egyedülálló lehetőségeket rejt magában.

Sokat utazik vonattal, autóban utasként, vagy egyszerűen csak szeretné kedvenceinek sorait olvasni, legyen bárhol is napközben? Az internetről megrendelhető e-book-ok széles választéka mellett ingyenesek is helyet kaptak a világhálón, melyeket pár kattintással az elektronikus könyvolvasó memóriájába menthet, hogy aztán akár egy parkban ülve is olvashassa azokat.

Érdemes élnie a modern kornak ezzel a vívmányával, hiszen amellett, hogy környezetbarát, takarékos és kényelmes megoldás, az internetről történő könyvrendelés alkalmával még a szállítási költségeket is megspórolhatja.

 

(0) Hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?