Több mint 20 éves internetes portál
Szépség — 2012 október 08, 2 493 Megtekintés
Swarovski kristályos ékszerek

Az ékszer remek ajándék lehet, de csak akkor, ha eltaláljuk megajándékozni kívánt szerettünk ízlését. Ha van már elképzelésünk, de nincs időnk és energiánk több tucat ékszerboltot végigjárni azért, hogy megtaláljuk a megfelelő darabot, az interneten keresztül egyszerűen, otthon, a fotelben ülve rendelhetünk.

A Kristály Pláza webáruházában 14 ezer féle ékszerből válogathatunk, így szinte garantált, hogy találunk az ünnepelt stílusának megfelelő darabot. A rengeteg Swarovski kristályos modell között vannak egyszerű, kisebb köves fülbevalók, hosszú, lógós nyakláncok, brossok, különböző formájú medálok, karkötők, egy vagy több Swarovski-kristályt tartalmazó gyűrűk és ékszerszettek is.

Ha rábukkantunk a tökéletes ajándékra, egy egyszerű regisztrációt követően már rendelhetünk is. Az ékszer árát előre utalással rendezhetjük, de készpénzben is kifizethetjük a futárnak, illetve a Kristály Pláza IX. kerületi üzletében személyesen is átvehetjük a terméket. Ha pedig a megajándékozottnak mégsem tetszene a választott darab, 30 napon belül kicseréltethetjük egy másikra.

(0) Hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?