Több mint 20 éves internetes portál
Ingatlan — 2014 április 08, 4 544 Megtekintés
Széf otthonra: hogyan érdemes elrejteni?

Napjainkban, amikor a közbiztonság korántsem mondható a legjobbnak, fontos, hogy otthonunkat, és értéktárgyainkat mindig biztonságban tudjuk. Bár a riasztó rendszerek általában megfelelő védelmet jelentenek, mégis, egyre többen döntenek úgy, hogy a széf otthonra bizony elengedhetetlen ahhoz, hogy az értékpapírokat, ékszereket, fontos családi ereklyéket, vagy egyéb, személyes tárgyakat a lehető legnagyobb biztonságban tárolhassák. Nem mindegy azonban, hova és hogyan helyezzük el a széfet.

Azt szokták mondani, hogy amit el akarsz rejteni, azt tedd szem elé! Ez a széfek esetében nem minden esetben állja meg a helyét. A már-már klasszikusnak vélt festmény mögé rejtett berendezés a betörők számára a leginkább kézenfekvő. Amit mindenképpen tartson szem előtt az elhelyezésnél, az a megfelelő álcázás, és az, hogy kényelmi szempontokból se hagyja nyitva soha a széfet, hiszen így alapvető funkciójának nem tud majd eleget tenni. Ez az oldal összegyűjtötte a legjobb elhelyezési módokat.

Választhatja akár azokat a típusokat is, melyeket éjjeliszekrénynek, eldugott szekrények fiókjainak, vagy egyéb berendezési tárgyaknak álcáz. Természetesen a biztonsági intézkedések sora ezzel korántsem ér véget, hiszen a területen tevékenykedő cégek pánikgombok, biztonsági rendszerek, kamerák és infra reflektorok széles választékával állnak az otthonukat féltők rendelkezésére.

A széf otthonra remek választásnak bizonyul, ha fokozottan oda kíván figyelni egyes értéktárgyak, védelmére. Szakmai tanácsokért forduljon olyan biztonsági céghez, mely már bizonyította hozzáértését a területen!

(0) Hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?