Több mint 20 éves internetes portál
Pénzügy — 2012 november 01, 2 822 Megtekintés
Szép kártya a vendéglátás területén

A magyar konyha nem véletlenül híres messze földön, hiszen gasztronómiánk valódi, élvezettel teli étkezéseket kínál magyaroknak és külföldieknek egyaránt. Természetesen a házilag készített finomságoknak nincs párja, de néha bizony jól esik beülni egy étterembe, és válogatni az étlap kínálta lehetőségek közül. Ennek finanszírozásához nyújt segítséget a Szép kártya vendéglátás alszámlája.

A sokak által ismert és egyre nagyobb népszerűségnek örvendő cafeteria elem a szálláshely szolgáltatás és a rekreációt célzó szabadidős elfoglaltságok ellenértékének kifizetése mellett a vendéglátás terén is felhasználható. Az erre a célra a munkáltatótól kapható maximálisan 150 000 forintnyi összeg a következő év végéig költhető el a Szép kártya rendszeréhez csatlakozott vendéglátóhelyeken.

Mindegy, hogy a strandon költünk lángosra, vagy sült halra, nyaralásunk során finanszírozzunk étkezéseinket, vagy éppen párunkkal kívánunk egy elegáns étteremben elkölteni egy fenséges vacsorát, a Szép kártya számos helyen használható fizetésre. Bevásárlás közben éhezett meg? Már egyes hipermarketek grillpultjainál is elfogadják a Széchenyi Pihenőkártyát. 

Egy fárasztó munkanap után hazaérve, amikor már semmi kedve a főzéssel vacakolni, akkor is segítségére lesz a Szép kártya vendéglátás alszámlája, hiszen az ételfutár cégek és pizzakészítők jelentős része is elfogadja már fizetőeszközként azt. Természetesen ezekben az esetekben az online felületen történik a fizetés, mely alkalmával figyeljen oda nagyon, hogy a kért mind a négy adatot megadja kártyájával kapcsolatban!

(0) Hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?