Több mint 20 éves internetes portál
Utazás — 2013 július 08, 2 395 Megtekintés
Szép kártyával a Balatonon

A Balaton térsége az idén is széles idegenforgalmi kínálattal áll mindazok rendelkezésére, akik idén sem szeretnének lemondani a balatoni strandok és aquaparkok élményeinek átéléséről. A régióban is számos helyen elfogadják a Széchenyi Pihenőkártyát, így ha a szállás, a vendéglátás, vagy a szabadidő alszámla terhére kíván fizetni a szállodában, az étteremben, vagy a választott wellness szolgáltatásokért, ezt minden további nélkül megteheti.

Szép kártyával a Balatonon nem csak a legmenőbb élményfürdők belépőit fizetheti, de a környék állatkertjeit, vadasparkjait is meglátogathatja, sőt, kalandparkok is várják azokat, akik adrenalinra vágynak szabadidejükben. Szívesen megkóstolná a helyi specialitásokat, vagy a badacsonyi borozást kötné össze egy fenséges halétel és sajtok kínálta élvezetekkel? Éttermek, vendéglátóhelyek, borospincék is várják a gasztronómia iránt érdeklődőket.

Amennyiben úgy dönt, hogy a cafeteria elem terhére finanszírozza szállását, vagy étkezését, ezt akár a maximálisan kapható összegek erejéig is megteheti. Fontos azonban, hogy mielőtt útnak indul, pontosan tudja, melyik alszámlán mekkora összeg áll rendelkezésére, ugyanis Szép kártyával a Balatonon is csak úgy fizethet, hogy a megfelelő alzseb terhére. 

A “magyar tengernél” idén is változatos programok várják az utazókat, nyaralókat, s bár már néhány nagyszabású szabadtéri rendezvény véget ért, de utazni még mindig nincs késő. Fedezze fel akár sokadszorra is hazánk egyik legnépszerűbb régióját, mely mellett az is szól, hogy Szép kártyával a Balatonon is egyre több helyen fizethet!

(0) Hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?