Több mint 20 éves internetes portál
Utazás — 2012 április 10, 2 070 Megtekintés
Utazzon előszezonban!

Elfáradt az egész   télen át tartó robotolásban, és a tavasz első napsugarai már a szabadba csábítják? A tavalyi csodás nyaralás emlékei sejlenek fel Ön előtt, de egyáltalán nem biztos még abban, hogy idén is megengedheti majd magának a tengerparti nyaralást, vagy a németországi városnézést?

Már jócskán benne vagyunk a tavaszban, és a hőmérséklet időnként már napozásra is okot ad. Gondolt már arra, hogy az előszezonban szervezze meg utazását, amikor az árak még jóval a főszezoni alatt vannak? Mindegy, hogy az utazási irodák részvételi díjait veszi figyelembe, vagy a szállásköltségeket, egyértelműen megfigyelhetőek az alacsonyabb árak a  tavaszi időszakban.

Attól tart, hogy ha tengerpart mellett teszi le voksát, esetleg nem lesz alkalma a fürdőzésre a hűvösebb idő miatt? Attól függően, hova tervezi utazását, akár már ebben az időszakban is módja nyílhat a tengert és a napsütést élvezni. A földközi-tengeri partvidékek tekintetében tájékozódjon az ottani hőmérsékletet illetően, hogy ne érje meglepetés utazása alkalmával! Bár az is tény, hogy a legtöbb turisztikailag frekventált helyen már fedett élményfürdők is várják a pihenésre vágyókat.

Ha ódzkodik a főszezonra jellemző turista áradattól, vagy csak a kellemesebb hőmérsékletet kedveli a városnézéshez és a látnivalók felkereséséhez, mindenképpen jó választásnak bizonyul a tavasz i időszak szabadsága megtervezéséhez. Egyes turista célpontok nevezetességei kifejezetten az emberibb időjárásban élvezhetőek, vegye csak például a görögországi Meteorákat, mely látványosság a főszezonban inkább egy túlélőtúrának számít a perzselő forróság miatt. Tervezzen időben, és adja meg magának a lehetőséget, hogy feltöltődve térjen haza!

(0) Hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?