Több mint 20 éves internetes portál
Utazás — 2013 június 30, 2 260 Megtekintés
Wellness hotel Szép kártya használatával

Hosszú hétvégét tervez kedvesével? Esetleg már a nyári pihenéshez szeretne szállást foglalni, s tenné ezt minél kedvezőbb áron? A sokak körében népszerű Széchenyi Pihenőkártya remek lehetőséget kínál arra, hogy a kikapcsolódásra szánt időben annak alszámláiról finanszírozhassa mind a szállás, mind az étkezés költségeit. Természetesen akkor is hasznos segítőtársnak bizonyul a cafeteria elem, ha az élményfürdők kínálta szórakozás érdekli.

A legtöbb wellness hotel Szép kártya használatával látogatható, hiszen az elfogadóhelyek sorába mind több szolgáltató csatlakozik. Ezek a komplexumok az esetek nagy százalékában élményfürdővel, stranddal összekapcsoltak, ahol a többféle étkezési lehetőség mellett rekreációt szélzó szolgáltatások is állnak a vendégek rendelkezésére.

Mielőtt útnak indul, érdemes tájékozódnia róla, hogy a kiválasztott wellness hotel Szép kártya használatával látogatható-e. Erről bővebb információkat a témával foglalkozó weboldalakon, vagy a konkrét szálloda honlapján, elérhetőségein kaphat. Az egyes alszámlákra együttesen 450 000 forint értékben kapható összeg igazán kellemes kikapcsolódás alapjául szolgálhat, s az év folyamán akár többször is hódolhat az efféle pihenésnek.

Ismerje meg hazánk idegenforgalmi kínálatát a területen, s hódoljon a választott wellness hotel Szép kártya használatával nyújtott élvezeteinek! Szauna, élményfürdő, a legjobb éttermek, diétás, vagy éppen hazai ízek, minőségi vendéglátás, hozzáértő szakemberek – mind-mind Önre várnak idén nyáron is! Foglaljon szállást időben, hogy még elcsíphesse a legkedvezőbb árakat és időpontokat!

(0) Hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?