Több mint 20 éves internetes portál
Utazás — 2013 szeptember 13, 2 453 Megtekintés
Wellness szálloda és fürdő – kikapcsolódás télen-nyáron

Az egyre hűvösebbé váló napok nem indokolják, hogy le kellene mondania a fürdőzéssel töltött szabadidőről. Hála a hazánkban számos helyen lezajló fejlesztéseknek, sok wellness szálloda és fürdő várja vendégeit az év minden időszakában. A fedett medencéknek köszönhetően akár hóesésben is elnyújtózhat egy-egy élménymedencében, vagy hódolhat a gyógyvíz nyújtotta kikapcsolódásnak. Természetesen az sem elhanyagolható tényező, hogy egyre több szolgáltató csatlakozik a Széchenyi Pihenőkártya elfogadóhelyek közé, s így a három alszámlára kapott összeget is fordíthatja az említett célra.

A legtöbb wellness szálloda és fürdő rekreációs szolgáltatásokkal is áll a vendégek rendelkezésére. A teljes körű testi-lelki feltöltődéshez nélkülözhetetlen masszázs típusok, a szauna, vagy a gőzkabin méregtelenítő hatása mind-mind remek választásnak bizonyulnak a wellness szerelmesei számára.

A kulináris élvezetek sem hiányozhatnak egy hosszú hétvége alkalmával, ehhez kívánják a legjobb minőséget nyújtani a komplexumokon belül elhelyezkedő éttermek. Napjainkban már arra is odafigyelnek az étlap összeállításakor, hogy a diétázók igényeinek is megfeleljen az. Természetesen ha egy hamisítatlan magyaros pörköltre vágyik, a kínálatban ezt is megtalálja.

Amennyiben gyermekkel utazik, leteheti voksát olyan wellness szálloda és fürdő mellett is, mely gyermekbarát szolgáltatásokkal, a kicsik számára kialakított medencékkel és programokkal igyekszik a vendégek kedvében járni. Széchenyi Pihenőkártyáját pedig ne hagyja otthon, hiszen mind a szállást, az étkezést, mind a wellness szolgáltatások ellenértékét kifizetheti a nagy népszerűségnek örvendő plasztikkártyával!

(0) Hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?