Több mint 20 éves internetes portál
Szórakozás — 2013 szeptember 07, 4 452 Megtekintés
Xbox játékok listája gyerekeknek és lányoknak

Az Xbox játékok minden korosztály körében kedveltek, e sorok írójának 12 éves lánya van, kedvenc Xbox játéka a klasszikus Alvin és a mókusok. Természetesen a kínálatban számos más fajta is helyet kapott, így az autós játékoktól kezdve a lövöldözőseken át egészen a táncos, sportos típusokig megtalálhatóak mindazok a webáruházak és szaküzletek választékában, melyek a gyerekeknek és a lányoknak nagy örömet okoznak.

Nem szégyen, ha felnőttfejjel is gyakran választjuk az Xbox kínálta kikapcsolódást, hiszen az egyre több lehetőséget kínáló konzolok segítségével olyan világba csöppenhetünk, mely egy időre valóban képes kiszakítani a mindennapok rohanásából. De milyen játékot válasszunk, ha gyermekünket szeretnénk meglepni? A harcolós, talán néha agressziót sem nélkülöző játékok mellett a némileg szelídebb fajták közül is válogathatunk.

Sportszerető gyermekeknek a FIFA 13 kitűnő választásnak bizonyul, attól pedig nem kell tartania, hogy az irányítást nehezen fogja elsajátítani a csemete, hiszen a gyerekek már az XBox-generáció tagjai.

Bár tény, hogy sok akció-játékot 18 éven felülieknek ajánlanak a gyártók, de természetesen megtalálhatók olyan egészen kicsiknek valók is a kínálatban, mint az Angry Birds Trilogy Kinect, vagy a Cars 2 is, melyet fiatalabb korosztálynak is ajánlanak. Érdemes körülnéznie a kínálatban, és biztos lehet abban, hogy megtalálja azt a típust, mely nevelési elveivel sem ellenkezik, mégis tökéletes kikapcsolódást biztosít majd gyermeke számára.

(0) Hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?